Wednesday 14 August 2013

Went with the Flow.


Mulle Flow oli tänä vuonna lähinnä töitä, mutta sunnuntaina pääsin hengailemaan rennosti, joka oli ihan mahtavaa. Hyvää musiikkia, hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja kiva ilma. What more could a girl want? Päällimmäisimpänä jäi mieleen The Tasty Dogsin maistuva chorizo-hodari, Chjokon makoisa pikkusuklaaleivos, sekä loistavat Of Monsters and Men, Ricky-Tick Big Band & Julkinen sana ja Aino Venna keikat. Olitko sä siellä ja mistä sä tykkäsit?

4 comments:

 1. Sielä mää olin ja tykkäsin Fafasin falafeleista, Torin lihapullista, karnevaalivaloista, takapihan nurtsimestasta, Grimesin keikasta ja Edu Kehäkettusesta! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa tuokin mahtavalta setiltä! :)

   Delete
 2. Minäkin olin siellä ja taisin sut(ilmeisesti) bongata jollain keikalla, kiinnitin nimittäin huomiota tuohon pirteänväriseen raitamekkoon.. :) Kiva että oli hauskat festarit, itekin tykkäsin tosi paljon! Musta parhaat oli Bat for Lashes ja Nick cave. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan mahtavaa! Mua jäi harmittamaan kun missasin Bat for Lashesin, mutta oli jo aika suunnata kotia kohti joten se jäi näkemättä... Nick Cave oli myös aika kova!

   Delete

Related Posts with Thumbnails