Monday 12 August 2013

Kitchen stickers.

Kaikennäköistä sitä on tullut kotonakin tehtyä, mutta yhtään fiksua kuvaa ei tänne ihmisten ilmoille kuitenkaan tunnu saavan, koska aina on joku laatikkokasa kriittisessä kohdassa huonetta, kunnostuksessa olevat saunan lauteet keskellä olkkarin lattiaa tai ihan kohta paikoilleen siirtyvä lakanakasa jossain nurkassa. Mutta iloksemme (ja ehkä teidänkin) kohta pian saadaan meneillään oleva saunaremppa valmiiksi, joka tarkoittaa, että sen jälkeen lähes kaikki tavarat löytävät oman paikkansa. Ei tarvitse enää pitää yhtä-kahta-kolmea huonetta väliaikaisvarastona. Jei! Sitten alkaakin armoton pientavarasisustus ja somistus kun saadaan isot palikat kohdilleen. Tai no niin armoton kuin se nyt vaan voi olla - ei sellaista voi pakottaa. Mulle ne oikeat jutut tuntuu löytyvän vähän niinkuin puolivahingossa ja pikkuhiljaa. 

Joku päivä (ennen saunalaudekamojen ilmestymistä olkkarin keskelle) kerkesin napata keittiön tuunatusta seinästä kuvan johon täkkäsin Granitista löytyneet tarra-arkit. Alkuun ajattelin, että nämähän on maailman paras keksintö sitten klemmarin, mutta eivät ne aivan ole täyttäneet odotuksia. Ajatuksena oli pitää tuossa seinällä meidän viikon menua (joka helpottaa sikana arjen ruonalaittorumbaa), mutta jos edellisen viikon menu on unohtunut pyyhkiä pois ja teksti on ollut siinä yli viikon, ei se meinaakaan enää niin helpolla lähteä pois. Katsotaan nyt kauanko kestävät - ainakin ne on helppo irrottaa seinästä ja heivata pois jos eivät enää aja asiaansa. 

Kuvissa oleva drinksu muodostui Valio Gefilus omena-rypäle-vadelma mehusta, kivennäisvedestä ja sitruunasta. 


2 comments:

 1. Älähän nyt, nämä kuvathan on tosi kivoja! :) Meillä on vähän sama ongelma. Remonttipuuhia pukkaa vähän joka nurkassa ja tuntuu ettei ehjää ja siistiä ole missään. Huoh..
  Hei, mä tulin tänne sun blogiin käymään pitkästä aikaa (edellisestä visiitistä on varmaan ainakin vuosi) ja hei mitä mä oonkaan missannut! Ihana blogi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, että on hengenheimolaisia tuon remonttipuuhan suhteen :) Ja kiva kun tulit käymään, koska löysinpä siten samalla sun blogin - mahtavuutta!

   Delete

Related Posts with Thumbnails