Monday 5 August 2013

Tea & blueberries & apple juice.


Kesän aikana piipahdus Thé Huoneeseen toi muutaman makuvaihtoehdon meidän kodin teevalikoimiin. Kummatkin ovat hedelmäisiä - mango ja appelsiininkukka. Ja siihen vielä päälle uusi teekannu ja voila! makoisat teehetket on taas turvattuja :) Teekannu hankittiin Porvoon vanhasta kaupungista Skafferista yksi kaunis kesäpäivä. Mun suku on Porvoosta ja siellä on tullut siksi käytyä paljon. On se vaan ihana - etenkin se vanha kaupunki.

Tänä kesänä on tullut syötyä ehkä ennätysmäärä mustikkaa. Pistettiin sitä kymmenisen litraa pakkaseenkin ja osa kerätyistä syötiin aamumyslin kera ja lopuista tein mustikkaproteiinipiirakan, jonka ohjeen löysin The Good Morning blogista. Kiva terveellisempi vaihtoehto perusmustikkapiirakalle. Kandee kokeilla jos vähänkään terveellisemmät vaihtoehdot kiinnostaa!

Ja lopuksi vinkki vinkkilöinen; Bonnen omena täysmehutiiviste on vallan hyvää! Se on lisä- ja säilöntäaineeton eikä siihen ole lisätty sokeria. Laimennus on yhden suhde kahteen eli litrasta tulee n. kaksi litraa mehua. Maistuu tosi omenaiselta ja mun makuun voi tehdä hieman loivempanakin joten on siten vielä vähän riittoisampaakin. Me likey! Sen purnukan löysin ihan paikallisen Prisman hyllyltä.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails