Wednesday 21 August 2013

Cabinet etc.

 
Taas yksi kauan pohdinnassa ollut asia on tuottanut tulosta. Olen mutustellut asialla, että rappusten alapäähän hommattaisiin pieni lipasto yleiselle pikkusälälle kun huomasin, että siinä kohtiin olleet lehtipinot ja tuoli alkoivat aina täyttyä avaimista, päivän postista yms yms. Lipastoa olen silmäillyt kierrätyskeskuksista ja huutonetistä yms yms mutta missään ei juurikaan tule vastaan sellaisia jotka olisivat tarpeeksi pieniä (eritoten tarpeeksi vähän syviä). Viime viikolla kuitenkin onnisti ja Tori.fi:stä bongattiin tämä mäntyinen lipasto. Se istuu tilaan niin hyvin kuin mikään lipasto voi ahtaaseen tilaan istua. Ajatuksissa on maalata lipasto jonkin muun väriseksi. Värivalinta tulee olemaan vaikea. Hain jo värikartat kotiin ja nyt sitten vaan sitä arpomaan! Ehdotuksia saa antaa ;)

Ensihätään lipaston päälle iskettiin naulaa odottanut kehys + Say yes -juliste, jonka latasin Kotilo -blogista jo aikoja sitten ja sen kylkeen viime viikolla valmistunut palloviiri. Yhden palloviirin tein jo kummipojalle aiemmin ja innostuin niin, että tein myös itselle moisen. Ohje palloviiriin löytyypi täältä.

Joku on saattanut lukeakin jo mun syksyn käsityöprojekteista ja miten olen nyt ryhdistäytynyt ja järkännyt langat ja työt valmiiksi tekemistä varten - no excuses anymore! Sen seurauksena lankakori näyttää vihdoin siistiltä, mutta toisaalta nyt joka ikisessä ovenkulmassa ja naulassa roikkuu joku käsityönyssykkä. Nuo kangaskassit ovat niihin niin oivia säilytysvekottimia. Helppo nakata isompaan kassiin mukaan tai ottaa mukaan jos vaikka lähtee extempporee äitille ja iskälle kylään ja haluaa käsityön mukaan. Kyllä se on kuulkaa nyt niin kätevää niin kätevää ;)

P.S. Lipastokin on nyt muuten täynnä niitä käsityönyssäköitä ;)

6 comments:

 1. Love the garlan in crochet balls...and the poster...really positive!

  ReplyDelete
  Replies
  1. The poster is really positive - that's why I like it as well!

   Delete
 2. Ihania käsityönyssyköitä ja wau, mitkä värit!
  Mullakin on mäntypuinen lipasto, joka on aika lailla samannäköinen kuin tuo löytösi, mutta pari/kolme kertaa sen kokoinen, ja olen maalannut sen muutama vuosi sitten valkoiseksi. Nyt se nököttää "joutomaalla" odottamassa että alakerran remontti valmistuu (jahka se ensin alkaakin..). Josko sen käyttötarkoitus ja sijoituspaikka sitten selkenisivät.
  Taulusta pidän myös kovasti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaappikaverukset siis! Valkoinen pohja voisi toimia - silloin esim. nuppien maalaamisella saisi helposti vaihdettua ilmettä. Ja väreistähän mä tykkään, että siinä mielessä hyvä että vois helposti vaihdellakin :)

   Delete
  2. No kyllä vaan! Tuunaus on kivaa, ja valkoinen on mainio pohja sille. Mäkin mietin jo uusia jalkoja kaapilleni. Voisi tilata esim. täältä: http://www.superfront.com
   Vaikkei kaappi kaappiseni ikeaa olekaan, nuo jalat saisi siihenkin kiinnitettyä siinä missä ikealaisiinkin.

   Delete
  3. Joo hei hyvä idea nuo jalatkin! Kiitos vinkistä :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails