Thursday 15 August 2013

Cute pop up café in Vallila.


Vietin Flow-viikonlopun veljeni kämpillä Vallilassa. Oli aivan kuin olisi ollut jossain pidemmälläkin reissussa ja hotellissa yötä kun oli vähemmän tutussa paikassa ja suunnitteli päivän ohjelmaa kuin reissussa konsanaan. Halusin ottaa kaiken irti Helsinki-viikonlopusta :) Ennen Flow aktiviteetteja kävin kirppareilla, ulkona aamiaisella, lankakaupassa ja kävelin pitkin Vallilan katuja. Kaikki oli kivoja juttuja, mutta yksi parhaista oli ehdottomasti lauantaiaamun aamiainen Vallilan Pop up Kesäkahvilassa. Kahvilaa pitää kyseisessä talossa asuva pariskunta. Idea kuulemma heräsi henkiin kun perheen poika muutti viereiseen huoneeseen ja risteykseen aukeava huonetila otettiin uudenlaiseen käyttöön. Lähes kaikki tarjottava tulee lähinurkilta: kahvi vieressä olevasta Helsingin Kahvipaahtimosta, leivonnaiset naapurin kondiittorilta jne. Tila oli kaunis, ulkona olevat pöydät suloiset ja tarjottavat erittäin maistuvia. Palvelu ja rento tunnelma kruunasi kaiken. Join muuten ääreishyvää teetä; Norman Copenhagenin kermateetä. Tietoa, mistä kyseistä teetä Suomesta saa otetaan mieluusti vastaan. Oli sen verran hyvää, että tekee mieli hankkia kotiinkin. Pop up kahvila on leppoinen ja selkeästi paikkansa paikallisten elämissä löytänyt. Tällaisia iloisia piristyksiä lisää Helsinkiin - ja koko Suomeen!

4 comments:

 1. Siinä se on duunipaikan vieressä. Viikottain tulee käveltyä ohi kun vaihtaa rakennusta,mutta enpä ole poikennut.:)Terkkuja sinne :) Pirre

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo taitaakin olla avoinna vain viikonloppuisin ja kesäisin ylipäätään joten ei ihme jos ei ole tullut poikettua :) Terkut takaisin!

   Delete
 2. Näyttääpäs kivalta! Ihana idea myös taustalla, hyvä että tila tuli noin mainioon käyttöön. :) Toivottavasti kerkeen tuonne kahvittelemaan vielä tänä kesänä. Kiitos vinkistä, siis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kannattaa käydä - saa varmasti hyvän mielen :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails