Monday 19 August 2013

Carpet laundry.


Vielä ennättää kirjoittaa niin sanotusti kesän puolella yhden kesäpostauksen. Vielä kun lehdissä on puita ja ennen kuin syysmyrskyt lyövät ikkunoihin. Mutta ilmat ovat jo sen verran viilenneet ja tunnelma muuttunut syksyn suuntaan, että jo nyt melkeinpä kaiholla muistelee tätä heinäkuista mattopyykkäyshetkeä. Mökillä pienet askareet menevät ihan viihteestä eivätkä tunnu työläiltä. Mattopyykkäyshän on itseasiassa aivan superkivaa kun saa lotrata veden ääressä vedellä auringonpaisteessa. Mikäs sen parempaa. Matot tuli puhtaiksi ja nyt ne on jo kovassa käytössä eteisessä ja olkkarissa - että voi taas ensi kesänä pistää mattopyykiksi möksällä. Tästä jotenkin sain aasinsillan kotiaskareisiin ja siihen, että en vieläkään ole tälle kesälle pessyt kaikkia ikkunoita. Onko ketään muuta jolla se on vielä edessä tälle vuodelle? Mistä hakea moiseen inspistä?

9 comments:

 1. Räsymatot <3

  Mutta ei, ikkunoiden pesu on hoidettu tältä vuodelta kiitos keväisten ylioppilas-/valmistujaisjuhlien. Onneksi, on muuten inhottavaa touhua! Yleensä lahjon jonkun muun hommaan mun puolesta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saatanpa harkita myös jotain lahjontaa ;)

   Delete
 2. Mattopesu on kyllä kivaa puuhaa! Suomen kesä asuu siinä. :)

  Mä olen just saanut ikkunaurakan päätökseen: 72 ikkunapintaa pestynä. Huh, mikä homma! Jaoin suosiolla homman muutamalle päivälle (joiden välissä vierähti kyllä päivä jos toinenkin), eikä tuntunut sillä tavalla lainkaan raskaalta. Ja lopputulos kyllä (tässäkin) palkitsee! Puhtaista ikkunoista on superi katsella maisemia.

  ps. Ihania ja kesäisiä kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih nyt tuli kyllä into että kyllä minäkin ne ikkuna pesasen! Tulee sitten hyvä mieli varmasti tosiaan kun saa sen urakan päätökseen. 72 ikkunapintaa on jo melkoinen suoritus, pointsit sulle :)

   Delete
 3. Ikkunat pesemättä ja epäilen, että inspiraatiota hommaan ei löydy vaikka kuinka yrittäisi. Missä välissä ne ylipäätään kannattais pestä kun keväällä pihalla pölisee kylvötraktorit ja syksyllä kuivaaja. Pitäiskö ne pestä ennen kylvöjä, kylvöjen jälkeen ja sitten vielä puintien jälkeen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä kaupungissa ei ole tuota kylvöongelmaa ;) Ja huhhuh mikä ikkunamäärä! Siinähän menee viikko kun noita pintoja pesee ;)

   Delete
  2. Tai pari vuotta tällä aloitustahdilla... ;)

   Delete
  3. Heheh, joo :) Aina puolen vuoden välein osa ikkunoista niin piiri pieni pyörii hienosti koko ajan :)

   Delete
 4. ...Ai niin ja meillä on muuten yhdessä ikkunassa 20 pintaa ja niitä ikkunoita on 17 kappaletta. Ja sitten on vielä neljä ikkunaa, joissa on vain neljä pintaa. Että täällä ois 356 pintaa pesemättä :P

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails