Monday 30 September 2013

Plants and posters etc.


(BLOGIYHTEISTYÖ) Lauantaisesta bloggaripäivästä saimme ihastuttavan ylläri goodiebagin kotiinviemisiksi, josta löytyi vaikka mitä mukavaa! Ihan ensitöikseni paneuduin Huiskulasta saatujen superkauniiden kasvien pariin.

Corokia niminen kasvi löysi paikkansa olkkarin TV-tasolta. Tykästyin tähän kasviin kovasti! Mun mielestä se istuu hyvin meidän telkkurin ja Block -lampun viekkuun. Kasvi on ilmeisesti peräisin Uudesta-Seelannista ja on Bonsai henkinen kun on tuollainen minipuu ruukussa. Muuta en kasvista oikein tiedäkään ja jännityksellä jään seurailemaan miten se kasvaa ja kehittyy. Siihen kaveriksi mallailin seinälle Taulu ja Tapetin Pässinpää printtiä, jossa on 2014 vuoden kalenteri. Eletään nyt tämä vuosi ensin pois alta, mutta aika kivasti sekin istuu tuohon settiin.

Toinen kasvi, jolle mallailin paikkaa on ymmärtääkseni melko harvinainen ja eksoottinen huonekasvi nimeltään viherliljapuu, Cordyline australis. Sekin lienee lähtöisin Uudesta-Seelannista. Se löysi ensisijoituspaikan lipaston päältä (jota ei ole vieläkään maalattu lopulliseen asuunsa...). Samalla lipaston päällä myös Dekorosta saatu magneettitarrarulla, joka vaikuttaa melkoisen hauskalta tuotteelta. Magneettitarrarullasta voi helposti leikata haluamansa mallisen palan ja kiinnittää sen halutulle pinnalle ja voila! sinulla on valmis muistitaulu, johon kiinnittää muistilappuja, kortteja, valokuvia ja mitä lie! Veikeä idis! Jätin rullan tuohon muhittamaan ajatusta sijoituspaikasta. Dekorosta saa muuten myös kivoja julisteita kuten esim. tämä ja tämä.

Huiskulasta oli peräisin myös bloggaripäivän ruokapöydän kauniit oranssit leikkokukat, jotka näkyvät viimeisessä kuvassa. Ja niiden kaverina pöydällä näkyy harmaa Verso Design Silmu tarjoilualusta sekä viinilasissa Rinki viinilasikoriste.

Kannattaa muuten kurkata Huiskulan sivuilta heidän ideat ja vinkit sekä neuvot ja ohjeet osastot, joista voi löytää hyödyllisiä vinkkejä kasvien suhteen. Itselle nämä tällaiset sivut ovat arvokkaita tiedonlähteitä, koska muutoin tuo kasvitietämys on kovin minimaalista. Tosin aina ei auta edes ne ohjeet kuten edellisen kasvihankintani kanssa huomattiin ;)

Kasvit Huiskula
Magneettitarra Dekoro
Pässinpää printti Taulu ja Tapetti
Silmu tarjoilualusta & Rinki viinilasikoriste Verso Design

4 comments:

 1. Hauskalta näyttävät rehut teillä

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsotaan kauanko saan pidettyä ne hengissä :)

   Delete
 2. Replies
  1. Oi kiitos :) Vaikkakin kamerassa on taas jotain häikkää kun kaikki kuvat on ihan rakeisia - tosin taitaa olla käyttäjän huoltotaidossa se isoin vika ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails