Tuesday 3 September 2013

Our workroom.En ole tainnut laisinkaan vilautella meidän työhuonetta - eikä ihme, koska se on toimittanut lähes kaksi vuotta lähinnä varaston virkaa. Nyt kun palaset alkavat viimein hieman loksahdella paikoilleen remontin suhteen alkaa kaikille romppeille löytyä oma paikka. Työhuone on vielä puolillaan tavaraa lattioilla ja nyssäköissä (sillä toisella puolella mikä ei näy nyt kuvissa ;), mutta olen jo superiloinen kun käytävän suunnalta katsoessa huone näyttää normaalilta. Mitään tavaraa ei ole sen tarkemmin vielä sommiteltu paikoilleen, lähinnä lykätty siihen missä oli tilaa. Paperipallot olen ostanut Ikeasta (pinkki ja harmaa) ja Mokosta (iso mintun värinen). Ne oli tarkoitus kytkeä johonkin roikkumaan, mutta nököttävät nyt tasoilla toistaiseksi kunnes saadaan muu huone reilaan ja nähdään mihin ne oikein mahtuu - vai mahtuuko lainkaan.

Tapettiseinällä oleva naulakko lykättiin seinään joskus tapetoinnin jälkeen ja nyt kun työpöytä on siirtynyt sen eteen niin sen sijainti ei olekaan enää niin ihanteellinen. Sen siitä saa kun intoilee, että joojoo lykätään nyt jotain paikoilleen ilman sen kummempia miettimättä. Nyt se pitäisi siirtää ja uuteen tapettiin jää jäljet. Tai sitten annetaan olla ja mä koitan kestää.

Myös harmaalla seinällä olevat lasitaulut ovat pieni murheen kryyni. Niiden oli tarkoitus toimia työaiheisina kirjoitustauluina johon voi rustailla to do -listoja ja miekkonen omia työkoodailusuunnittelupöperryksiään, mutta nyt kun tarvittiin ja saatiin aikaiseksi hommattua lipasto, ei sille löytynyt muuta paikkaa kuin tuossa taulujen alapuolella. Jolloin tauluille ei pääse enää niin helposti kirjoittelemaan ja taulut eivät ole se kaunein asia minkä olisin valinnut lipaston päälle. Eli taas liian innokkaasta toteutuksesta ilman sen tarkempaa suunnittelua kärsii koko - noh - kaikki. Piirtelin niihin nyt pieneksi iloksi muutaman kukkasen ja sen semmoista. Katsotaan kauanko tämä purkka-liima-ratkaisu lämmittää :)

Vaaleanpunaiset ballerinatossut on mun omat vanhat ihkaekat varvastossut - joiden jälkeen melkeinpä mun balettiura loppuikin. Tossujen koosta voi päätellä, että ballerinan ura oli melkoisen lyhyt, mutta muistoksi jäi nämä ja ehkä maailman hienoin ballerinahamonen. Muutenkin huone on lykitty täyteen niitä tavaroita jotka eivät ole löytäneet paikkaansa vielä muualta talosta. Hence the sekamelska. Kunnostaudun tämän tilan suhteen piakkoin, mutta olen iloinen jo tästä vaiheesta!

6 comments:

 1. Tosi kiva. Meillä on työhuoneen yhdellä seinällä tuo sama tapetti, mutta harmaana.

  -Paula

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmaakin on kyllä tosi kiva tuohon tapettiin - varmaan hieman rauhallisempi eli siinä mielessä hyvä valinta :)

   Delete
 2. Kaunista!
  Käypä kurkkaamassa blogissani (http://www.helmiamanda.fi/blog/uusia-kuvakulmia-haaste/). Siellä on sinulle haaste! :)

  ReplyDelete
 3. Love the efect of the optical wallpaper...incredible!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails