Monday 16 September 2013

New angles.

Sain Punahallakko ja HelmiAmanda blogeista Uusia kuvakulmia -haasteen, joka on alunperin lähtöisin Kotila -blogista. Kiitos naiset haasteesta!

Haaste kuuluupi näin: Ota kuva tai useampikin blogisi aihepiiriin liittyen, mutta tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogisssasi ei ole ennen nähty. Kiitä bloggaria keneltä sait haasteen ja lisää linkki myös haasteen kotipaikkaan Kotila -blogiin tänne ja laita haaste eteenpäin viidelle blogille.

Tässä haasteessa on mun mielestä hauska idea. Aina on nimittäin olemassa uusia kuvakulmia ja erilaisia tapoja nähdä vanhat kulmat. Näin tällaisena sekasälälifestyleblogina uusia kuvakulmia olisi tosin kuvattavana riittämiin. Pelkästään jo kotoa täällä blogissa näkemättömiä sisustuskulmia on useampia ja ruoka- ja käsityörintamalla uusia juttuja / aspekteja tulee eteen päivittäin. Lopulta päädyin tällaiseen ehkä jopa tylsäänkin ratkaisuun kuin keittiön kaappien sisältö. Itseäni jostain syystä kiinnostaa usein juuri ne kaappien sisällöt siloteltujen pintojen alta. Uusia kuvakulmia kuvaamalla ja tarkastelemalla voi myös löytää jotain uutta vanhasta. Olen nimittäin elänyt siinä uskossa, että meidän astiat on ihan hirmuinen sillisalaatti, mutta näitä kuvia katsellessa löysin niistä kuitenkin (ehkä) jonkun (hailakan) punaisen langan. Saas nähdä näkeekö kukaan muu sitä :)

Haasteen jatkan kaikille bloggareille, jotka lukee tämän postauksen :)

8 comments:

 1. Kiitos kun jätit mulle linkin, niin löysin tänne sun ihanaan blogiin ja jäin lukijaksi :) Kyllä tuossa punaista lankaa on näkyvissä, hauska haasteen toteutus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva tosiaan kun kehittelit tällaisen hauskan haasteen :) Näin sitä löytyy uusia mukavia blogejakin seurattavaksi :)

   Delete
 2. Tämän haasteen voisikin tehdä! Mainioita kippoja ja kuppoja sulla, varsinkin nuo kolme sinistä kuviollista on ihania! Mikäs tuo hauska väritetty kuppi lautasineen on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tee tee tee! Mä haastan sut nyt ja tässä virallisesti, koska mä haluan tulla kurkistelemaan sitten uusia kuvakulmia :) Ne kuviolliset kupit on viime Tukholman reissulta - en tosin nyt muista kupposten merkkiä... ja väritetty kuppi ja lautanen on alunperin valkoisia kirppisastioita joihin piirtelin posliinitussilla. Laitan niistä ihan erikseen juttua koska tein ne vasta vkloppuna ja niistä tulikin ihan hauskat tuunaukset :)

   Delete
 3. Kiva idea...laitetaan korvan taakse itsellekin. Sun lanka taitaa olla sininen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sehän se onkin yllättävää että punainen lanka meidän astioissa olisikin sininen - en ole nimittäin mitenkään tietoisesti sinistä edes kerännyt ;)

   Delete
 4. Ihania astiakuvia.
  Hienosti 24h siniset käy muiden astioiden kanssa keskustelua.
  Nuo sinun omat kuvioidut kirppisastiat on hieno idea ja tosi kivannäköiset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kivasta ja kannustavasta kommentista! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails