Thursday, 3 October 2013

Chocolate & baskets.


Tää on tämmönen hieman outo kombo postaukseksi; suklaata ja alusvaatekori. Mutta menkööt! Tänään on tehty pieniä hankintoja kotiin; erilaista taulukehystä, muovijakkaraa ja sankoa saunaan yms yms. Sitä peiliä mitä lähdettiin etsimään ei löytynyt, mutta näinhän se monesti menee ;) Hieman olen myös parsinut asioita paikoilleen kotosalla. Vaihtanut säilytyskorien paikkoja ja käynyt läpi lehtipinoja ja sen sellaista.

Yksi hyödyllinen käsityö valmistui tässä jokin tovi sitten kun sain vihdoin tehtyä tuollaisen lörppäkorin vaatekaappiin mittatilaustyönä alusvaatteille. Teimme jokin aika sitten pienen jatkumon meidän kiinteään vaatekaappiin ja tehtiin yksi iso vaatesäilytystila, joka peitettiin verholla. Tähän uuteen pieneen osioon saa kätevästi kaikki pikkuvaatteet yms, mutta käytössä huomattiin, että moisille tarvitaan myös korit. Harmaa trikookude oli oiva matsku ja siitä sai juuri sen kokoinen kun oli tarve.

Näiden lisäksi tänään on syöty erikoista suklaata, nimittäin Suklaatilan timjamisuklaata. Saatiin viime viikonlopun blogimööten goodiebageissa nuo suklaalevyt ja eihän sitä tämän kauempaa malttanut olla testaamatta. Kuulostaa oudolta yhdistelmältä, mutta hieman mietiskelevän alkumaistelun jälkeen loppu sujahtikin naamariin meiltä kahdelta ihan muutamassa minuutissa. Nam!

Suklaatilan Timjamisuklaa saatu blogiyhteistyönä. 

P.S. Vielä on muutama päivä aikaa osallistua ihanaan lanka-arvontaan TÄÄLLÄ!

4 comments:

 1. Love the idea of crocheting for a self basket. Great idea

  ReplyDelete
 2. Emmä muuta mut munkin tekee mieli suklaata. Näyttää niin hirmu hyvältä. Nauti levystä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No siitähän nää tällaiset postaukset on pahoja... ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails