Tuesday 24 September 2013

Slippers.

 

Käsityö to do -listalla yksi työ oli tuollaiset töppöset. Ne on tullut tehtyä taasen lähes pariin otteeseen kun pääsin jo loppuun asti toisessakin töppösessä ja lanka loppui kesken ja töppösistä tuli jotenkin hieman eri kokoisetkin. Noh, ei taas muuta kuin purkamaan. Pienensin kokoa sen verran, että uskoin, että lanka riittäisi kahteen töppöseen ja sehän kikka tepsi joten sain kun sainkin valmiit tossukat siitä lankamäärästä! Itse malli on varsin simppeli, mutta ohje oli melko huono. Melko monta ärräpäätä pääsi kun sitä yritin noudattaa, mutta ei mennyt tämän tytön kaaliin. Joten loppupeleissä tein enemmänkin oman pään mukaan kuin ohjeen mukaan. Ohje oli mistä lie mikä lie ja se oli kopioitu siten, että ihan koko ohje ei edes ollut osunut tulostusalueelle joten sen ohjeen voikin nyt nakata roskakoppaan.

Kuvissa olevat pannukakut on niitä kuuluisia banaanipannukakkuja kera vadelmien. Niistä kyllä tykkään ja omaan versiooni laitan sekaan lusikallisen kookosjauhoja ja paistan lätyt kookosrasvassa.

Tuli hyvä mieli kun taas pari lankakerää tuli hyötykäyttöön ja töppöset lämmittää jalkojen lisäksi myös mieltä pimenevinä iltoina. Taidankin laittaa pari kynttilää palamaan, raahata peiton ja tyynyn sohvalle, laittaa kupposen teetä ja käpertyä sohvan nurkkaan kutomaan. Oi autuus!

P.S. Muista osallistua ihanaan lanka-arvontaan!

12 comments:

 1. Hienot! ja mitkä sukat! mistä tuollaisia saa? :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sukat on kuule ihan muistaakseni Gina Tricot :)

   Delete
 2. Slipers are great...beautiful colour, and shocks are cool too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeh, i quite like the orange color too :)

   Delete
 3. Replies
  1. Katotaan kuinka paljon useemmin (tai vähemmän useesti) tulee vedettyä tossut villasukkien sijaan kotona jalkaan :), mutta kivaa vaihtelua kuitenkin :)

   Delete
 4. Ihanat tossut! Ja mäki kaipailisin sukkien ostopaikkaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosiaan sukat oli muistaakseni Gina Tricotista, mutta siitä on jo tovi että en osaa sanoa onko niitä siellä enää...

   Delete
 5. Hiaanot! Ja laita ny ihmessä se oma ohje tänne, niin voidaan matkia sua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aih, joo pitääkin muuten joku päivä tässä koittaa muistaa miten tein ja kirjata se ylös! Laitan sitten jakoon jos/kun saan näin tehtyä! :)

   Delete
 6. Makeet. Vähän sellasta kansallispukukenkämeininkiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheh, tosiaan muistuttaa vähän jotain tuohitöppösiä! ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails