Thursday 26 September 2013

Black-white-yellow.


Eräs päivä laittelin kuvia kehyksiin paikoilleen. Puuhailin keittiön pöydän ääressä ja olin jotenkin kovin musta-valko-keltaisuus-moodissa. Se on niin kiva kombo! Kehykset sisältöineen tosin menivät pelihuoneeseen, josta kuvia tuonnempana lisempää. Siellä värimaailma hieman vielä hakee muotoaan. Nyt siellä vallitsee melko musta-valkoinen skaala muutamalla pinkillä ja keltaisella korostuksella. Katsotaan mihin suuntaan se tässä järkkäyksien lomassa kehittyy.

Oletteko te niitä sisustajia, jotka osaa tehdä fiksun suunnitelman jo etukäteen ja vaan toteuttaa sen? Vai niitä, joilla värimaailmat ja sisustussuunnitelmat muokkautuu lennossa? Mä kuulun ehdottomasti jälkimmäiseen. Tykästyn aina milloin mihinkin ja sitten hankin jotain sen mukaan ja koitan järkkäillä kaikille sitten sopivan paikan. Ei todellakaan aina niin fiksua, koska monesti jää joku juttu ilman paikkaa kun ei ole ollut tarpeeksi suunnitelmallinen. Hassua sinänsä, koska muutoin olen suunnitelmallisuuden perikuva ja kaikenlaisen organisoinnin puolestapuhuja. Lähdin teinityttönä Helsinkiin shoppailemaankin itse piirretty kartta kädessä, johon oli merkattu liikkeet, jossa haluan käydä höystettynä viivoilla, jotka merkkasi missä järjestyksessä ne kannattaa käydä, jotta minimoi turhat kävelyt ja säästää aikaa shoppailulle :)

Lähdenkin tästä paperilappuseni kanssa viettämään tätä päivää eteenpäin, jossa kerron itselleni, että mitä tänään pitkääkään tapahtua ja missä järkässä (suihku & laittautuminen, kamojen kasaaminen kassiin mitä otan mukaan päiväksi, juna+bussiaikataulut valmiiksi merkattuina (luonnollisesti nopein vaihtoehto), työkaverin kanssa lounaalle, toisen kaverin kanssa kylille, muutaman muun kaverin kanssa tekemään illaksi käsitöitä johonkin kivaan kahvilaan). Lista ei tosin kerro monelta ja millä junalla tulen kotiin illalla joten päivähän on täynnä yllätyksiä! ;)

Järjestelmällistä päivää kaikille! :)

8 comments:

 1. Ehdottomasti tuossa ryhmässä missä ihanalle yllättäen hankitulle etsitään paikka! Ihan huippu tuo sun karttajuttu. En sentään ole ihan noin pitkällä. Tänäänkin meinasin mennä keskustaan. Mutta pelkän muistilistan kanssa ;)

  Järjestelmällisyyttä on kyllä nyt ilmassa. Mä juuri kirjoittelin mun tavasta tehdä listoja. Ja yhdessä toisessakin blogissa tänään puhuttiin epäjärjestyksen sietämisestä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi mäkin oon siitä teiniajan karttasysteemistä onnistunut luopumaan ja nykyään pärjään ihan perus muistilapun kanssa ;) Täytyypä tulla kurkkaamaan sun listaustavoista - josko sitä saisi jotain vinkkejä ;)

   Delete
 2. Emmä tienny että sä noin järjestelmällinen olet, että suihkuunmenokin on merkattu lapulle! Oot sä aikamoinen ;) Nähdään myöhemmin tänään, jee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ehkei nyt ihan joka päivä tuu niin tehtyä ;) Mutta välillä on ihan pakko ;)

   Delete
 3. Jälkimmäistä kastia täälläkin, terve! Olen kokeillut tehdä moisia suunnitelmia, mutta ei niistä tule koskaan läheskään niin hyviä kuin extempore-roiskinnalla. Ja se organisoiva puolikin sitten kyllä löytyy, mutta näihin sisustusjuttuihin en sitä ole kyllä koskaan saanut valjastettua, hih. :)
  Aivan mainio kombo kyllä tuossa yllä! Ja mistä tuollaisen ihanan teepurkin saa ostaa? Mausta ei väliä, purkki on saatava. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, ihanaa meitä on useampia! Se teepurkki on Clipperin Assam vanilja. On kyllä tosi hyvääkin, eli ei mene hukkaan vaikka ostaisi pelkän purkin takia :) Omani ostin Mokosta.

   Delete
 4. Musta, valkoinen ja keltainen ovat meilläkin tupanneet toistumaan paikassa jos toisessakin - mahtava yhdistelmä!

  Itselläni tulee tehtyä yksityiskohtaisiakin suunnitelmia, jotka sitten tuppaavat muuttumaan matkan varrella radikaalistikin, kun kelkkaan hyppää pieniä ylläreitä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo yllärit onkin niitä kivoja - syntyy kivoja yhdistelmiä ja kokonaisuuksia sattumanvaraisesti :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails