Friday 27 September 2013

Organic Assam teadrink with a hint of Vanilla.


Mun lempijuoma tällä hetkellä on aivan selkeästi tämä:

VANILJAINEN ASSAM TEEJUOMA

1 pussi Clipper Assam Vanilja teetä
1/2 tl hunajaa
loraus vaniljalla maustettua mantelimaitoa (esim. EcoMil Almond Vanilla)
ripaus kardemummaa

Hauduta teepussia ohjeen mukaan teepannussa tai mukissa. Lisää hieman hunajaa makeutta tuomaan ja lorauta sekaan vaniljalla maustettua mantelimaitoa ja ripaus kardemummaa. Maistuu parhaalta sohvan nurkassa peiton alla käsityö käsillä tai sisustustuslehden kera.


4 comments:

 1. Ihania kuvia, alkoi heti tehdä mieli teetä :)

  ♥ minttusblog.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Ihanan näköistä teetä! Onko tuossa vanilja-Assam-teessä muita mausteita itsessään, ei selvinnyt tuolta Clipperin sivuilta? Syksyllä mausteiset teet ovat ihan ykkösjuttu! Olin aikaisemmin 100% Clipper-fani, nykyään ostan enemmän irtoteetä (vaikkakin Clipperin ekologiset pussukat ovat nerokkaita!).

  Sinulla on tosi kaunis keittiö, vaikka itse en varmaan noin valkoisessa viihtyisikään, sillä jotenkin minulla on tapan jättää jälkeeni elämisen jälkiä haha ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muistaakseni siinä teessä ei ole muita mausteita kuin se ripaus vaniljaa eikä sekään mitenkään vahvasti maistu jos tuota juo ihan teenä itsenään, mutta kivan vaniljaisen siitä saa juuri tuolla vaniljaisella mantelimaidolla. Irtoteetä tulee itsekin juotua näiden Clipperien rinnalla yleensä :) Meilläkin kyllä keittiössä näkyy elämisen jäljet - ja ihan kaikkialla ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails