Monday 8 October 2012

Note to self: no more bets.


Hävisin tuossa pari viikkoa sitten vedon, jossa häviäjä siivoaa ja laittaa ruoat yksin kuukauden ajan. Taisinpa jopa itse ehdottaa tätä rangaistusta - olin niin varma, että voitan, mutta hävisinkin. Järkyttävä takaisku minulle, mies on tietysti onnen kukkuloilla. Totaalinen nöyryytys kun vielä huutelin, että olen tästä jutusta sitten aivan varma. Opetus tästä oli että a) älä koskaan itse korota rangaistusta b) luule, että olet ihan varma, kun et ole ihan varma. Ja vedonlyönnin kohteena oli vielä niinkin tärkeä asia kuin, että olemmeko pelanneet yhdessä Cranium -peliä. Ei oltu.

Nyt on siis siivouspuuhat ollut vielä enemmän mun vastuulla kuin normaalisti. Pitää siis kehittää kivoja juttuja sen ympärille. Methodin myrkyttömät pesuaineet piristää siivousta kummasti. Aineet on hyvän tuoksuisia, puhdistavat kuten lupaavat ja purkitkin ovat kauniita. Kullekin purkille (=siivousalueelle) pitää luonnollisesti olla omat rätit.

I lost a bet with my husband and now I have to clean the house and cook food for one month on my own. The punishment for losing the bet was even my own idea. What a horrible setback! My hubby is naturally over the moon happy ;) And the bet was about something as important as have we ever played a game called Cranium. No we hadn't.

So now I'm trying to find inspiration and good things in cleaning. Method planet-friendly products are amazing! They are completely toxic-free, they  smell nice, they work as they say they do and the packages are pretty.   

12 comments:

 1. Voi ei! Tiedän niiiin tuon tunteen. Meillä kiisteltiin taannoin siitä, kummalta eräs huonekasvi oli tullut yhteiseen kotiimme. Olin aivan varma, että minulta ja laitoin autoni pantiksi. Mies kaivoi todisteet vanhoista valokuvistaan ja siinä sitä sitten oltiin. Onneksi hän ei lunastanut "voittoaan". Oli tosi nöyrää. Ikinä en enää lyö vetoa.

  Tsemppiä siivoukseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Melko sama tilanne siis! Ihanaa, että en ole ainut jolla on käynyt hieman nolosti vedossa ;) Kiitos tsempistä, hyvin menee ja ollaan jo piirun verran yli puolen välin!

   Delete
  2. Aika rankka veto.. huhhuh, ei voi muutaku lähettää tsemppiä ja toivottaa työniloa! meillä käytössä myös methodsit, aivan supereja, varsinkin daily shower, heihei kalkkitahrojen hinkkaus.. ;)

   Delete
  3. Kiitos tsempeistä - sitä tarvitaan! =) Tuota daily showeria en ole vielä kokeillut, mutta huhut kertovat, että se tosiaan on loistokamaa sekin.

   Delete
 2. Mulle kävis varmasti myös juuri noin, siksi en koskaan lyö vetoa.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on myös mun linja tästä eteenpäin ;)

   Delete
 3. I've been there. I'm always so sure of my side of the bet too...right up until I lose! Ugh!! Sorry about your self-imposed punishment, but you have some great cleaning supplies there to help you out! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know what you mean! Luckily I don't hate cleaning and cooking as much as some people do so it's doable and yes, those cleaning supplies really cheer my cleaning sessions ;)

   Delete
 4. Methodille plussaa vielä siitä, että on yksi harvoista merkeistä, jonka tuotteita ei testata eläinkokein. Meiltä löytyy siis luonnollisesti samat putelit (:

  Ihana blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja ne kun on vielä kaikin puolin myrkyttömiä niin ei ole niin väliä kuinka tarkkaan pyyhkii aineet pois esim. keittiön tasoilta. Ja ovat niin hyvän tuoksuisiakin!

   Delete

Related Posts with Thumbnails