Monday, 29 October 2012

Inspiration.


Tämän asunnon vanha siivouskomeron teline on päätynyt meidän käytössä lehtitelineeksi eteisen käytävälle. Jo silloin vuosi sitten kun purettiin eteisen kaappi ja siivouskaappi ajattelin, että ompa kiva tuo teline ja pistin sen säilöön. Nyt kun viime viikolla kaapin puretun aukon tilalle rakenneltiin vaatekaappien uusi runko tuli tuo teline mieleen (ja joo'o oltiin ilman eteisen kaappia n. vuosi). Kaivoin sen telineen esiin ja iskettiin se samantien seinään (no okei, puhdistin sen ensin Onxon superaineella). Tykkään siitä kovasti!

Toinen jänskä juttu, josta kerroinkin jo Facebookin puolella aiemmin tänään: Indiedays sivusto on uudistunut! Samalla lanseerattiin uusi Inspiration -sivusto, jossa on mukana 300 suomalaista blogia ja Sort of Pink on yksi näistä blogeista! Jännää! Inspiration tarjoaa hauskan tavan seurata näitä blogeja. Blogien aihealueet ovat muoti, kauneus, lifestyle, ruoka ja sisustus. Mun blogi löytyy sisustusblogeista. Lue Inspirationista lisää täältä ja tule seurailemaan! Uu, ja mun pannukakku kuva oli päässyt etusivun nostoon! =)

We put our old cleaning closet rack to good use by making it a magazine stand in our hallway. Works well this way too! I like it a lot. Another cool thing happened today: the finnish Indiedays.com has launched a new site called Inspiration where 300 finnish blogs have been collected and you can follow them in a new way through the site. My blog is part of this - I am quite excited! 

2 comments:

  1. Congratulations for appearing in that web.
    And love how the entrance is. Perfect place to leave things...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails