Wednesday, 3 October 2012

Those little things.


Sain Mokon blogilta blogihaasteen listata 10 lempiasiaani. Tämä blogin kirjoittaminenhan on tavallaan yhtä lempiasioiden listaamista eli teen sitä vähän koko ajan, mutta listaan tähän nyt tämän hetken 10 lemppariasiaa (teen listan kevyellä otteella - perhe, ystävät, koti jne ovat luonnollisesti aina ykkösenä kaikilla listoilla ennen mitään muuta).

Mun lempparijutut tällä hetkellä:
 1. Clipperin lakritsatee - olen siihen totaalisen koukussa.
 2. Pimenevät syysillat - niissä on tunnelmaa ja sohvan nurkkaan viltin alle käpertyminen tuntuu niin ihanan sallitulta ja rauhoittavalta.
 3. Englannin X-factor - parasta viihdettä ikinä (nimenomaan brittiversio, muut ei ole yhtä hyviä, Suomen versiosta nyt puhumattakaan - siitä ei voi edes puhua samassa lauseessa). Tämän vuoden käynnissä olevaa brittiversiota voi kuikuilla täältä.
 4. Myrskylyhdyt - tunnelmallista valoa ja niin hyödyllisiä kapistuksia mökillä!
 5. Langat & virkkaaminen - päässä on tuhat ja yksi ideaa (enää tarvitsee keksiä jostain aikaa niiden toteuttamiseen) 
 6. Treenaaminen - mulle se tarkoittaa lähinnä urheilua ja siitä tulevaa iloa, mutta periaatteessa olen innostunut tällä hetkellä ylipäätään treenaamisen ajatuksesta: Harjoittele jotain niin paljon, että kehityt. Huippu juttu!
 7. Anything could happen - Aivan loistava biisi Ellie Gouldingilta, mutta myös kiva ajatus; mitä tahansa voi tapahtua. 
 8. Uudet reseptit - viime aikoina on tullut kokeiltua melko paljon uusia ruokareseptejä. Ne piristää kokkailua ja onnistuminen tuo hyvän  mielen. Olen löytänyt paljon uusia raaka-aineita käyttöön kuten Cocovin kylmäpuristettu kookosöljy, joka on aivan super aine!
 9. Haaveiden toteutuminen - mulla on ollut kauan haaveissa päästä isommalle reissulle ja se on nyt toteutumassa ensi vuoden alussa! Iik, ihanaa!
 10. Pihatyöt - Tärkeintä elämässä on puutarhan hoito, eikä sekään ole kovin tärkeätä ( = vanha kiinalainen sananlasku)

Näin osallistut haasteeseen:

 1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi (voit halutessasi kopioida haastepostaukseen yllä olevan blogihaastekuvan ja/tai käyttää omia kuviasi)
 2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
 3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Mokon Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
 4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!

Minä jatkan haasteen eteenpäin erityisesti näille ihanille blogeille, joita seuraan tiiviisti:
Mutta tapani mukaan jaan haasteen taas kaikille lukijoilleni ketä huvittaa osallistua ja kaikki blogittomathan voivat myös osallistua tuohon arvontaan, lisätiedot täältä ja täältä.


12 comments:

 1. Tuota kookosöljyä oon itsekin halunnut kokeilla! Pitäisi käydä ostamassa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käy ihmeessä hakemassa - se on taika-ainetta! Kuulemma voi käyttää hiuksiinkin, mutta sitä en ole vielä kerennyt kokeilla.

   Delete
 2. Kiitos haasteesta, onpas poikkeuksellisen mukava haaste! Tartun tähän ehdottomasti! Ehkäpä lempiasioiden listaaminen toisi piristystä tähän pienehköön syysjumitukseen mikä mulla on päällä... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lempiasioiden miettiminen ja listaaminen on kyllä mukavan positiivista puuhaa =) Aion tänään sen kunniaksi juoda taas lakritsa teetä =) Kiva lueskella sitten teidän muidenkin lempijuttuja kun niitä valmistuu ja toivottavasti sillä lähtisi se syysjumikin =)

   Delete
 3. Ihania lempiasioita sulla! Kiitos haasteesta, ehdottomasti otan vastaan, nyt valkkailemaan kivoista asioista kivoimpia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivaa, tulen sitten het lukemaan sunkin lemppariasioita! =)

   Delete
 4. Onpa kiva haaste, kerrankin tuli sellainen olo että voisin tehdä :D Munkin lempiasioita on Clipperin lakutee ja kookosöljy! Naminam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, jee tosi kivaa! Lakutee ja kookosöljy ne vaan on niin supereita että ei niistä voi olla tykkäämättä =)

   Delete
 5. Melkeen pakko jo ostaa tuota lakritsiteetä kokeeksi kun niin moni on sitä ylistänyt! Olipa ihana haaste, saatanpas tämän tehdäkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kokeilla sitä lakuteetä, saatat ehkä hämmentyä ensin mausta - on se teeksi sen verran outo, mutta alkuihmetyksen jälkeen tajuaakin, että se on toooosi hyvää =) Ja kannattaa osallistua tuohon haasteeseenkin, lempiasioita on kiva listata ja samalla voi lähettää listansa Mokolle ja voittaa vielä palkinnonkin =)

   Delete

Related Posts with Thumbnails