Sunday, 28 October 2012

Woods in the hallway.


Hurraa! Saatiin kotona kevään ja kesän breikin jälkeen remppahommia eteenpäin! Tuulikaappi / pikkueteinen valmistui eilen. Pähkäiltiin tapettia melko paljon. Mietittiin Marimekkoa, tuota Woodsia ja Boråstapettien muutamaa vaihtoehtoa. Päädyttiin Cole & Son Woods tapettiin sitten vähän niinkuin jonkun ylemmän johdattelemana. Katsottiin netistä mistä saa Cole & Sonin ja Boråstapeterin tapetteja. Google antoi hakutulokseksi Espoon Värisilmän ja sinne me sitten ajettiin. Kumpaakin lempparia löytyi mallikappaleet. Borås tapettia olisi joutunut odottamaan pari päivää kun sen tilaa mutta Woodsia löytyi yksi rulla alekopasta ja se oli vielä non-woven tapetti ja hintaa naurettavat 29e niin valinta oli melkoisen helppo. Meinattiin tipahtaa lattialle kun myyjä kertoi hinnan sitä kysyessämme. Odotettiin sitä perus 95e tyyppistä hintaa - oletettiin, että se rulla oli varmastikin vahingossa vaan siellä alekorissa. Mutta ei, kerrankin lykästi! Ja ollaan kyllä tyytyväisiä valintaan. Tapetti sopii tosi kivasti meidän hattuhyllyyn, joka oli huuto.net löytö 5e. Kenkätelinekin löytyi kesällä Mäntyharjun kirpputorilta parilla eurolla. Seinät maalattiin pohjamaalilla (kun sitä löytyi varastosta yksi purnukka) ja jätettiin sellaiseksi yhden kerroksen jälkeen. Toimii tuossa tilassa vallan hyvin. Eli todellinen budjettiremppa!

P.S. Pahoittelen kuvien laatua - kamera on edelleen rikki.

We renovated our small entrance / hallway yesterday. The wallpaper is Cole & Son Woods and the shelf and shoe rack are finds from fleamarkets couple of euros each. We really like the end result. 

P.S. Sorry about the bad quality of the images - my camera is still broken.

18 comments:

 1. Vau! Tuossa ei ole mitään, mistä en pitäisi - kunpa meilläkin olisi joskus tuollainen eteinen!

  Onnittelut mahtavasta tapettilöydöstä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olemme vieläkin siitä tapetista kovin iloisia =)

   Delete
 2. Onhan se vaan ihana tapetti, ei sille voi minkään. Itse tahtoisin tuon olohuoneeseen pienelle seinän pätkälle tai vaihtoehtoisesti makuuhuoneeseen, mutta miehen mielestä se on liian levoton(??!!??). *Huoh*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä tosiaan noita mielipide-eroja sisustuksen suhteen tulee - mulla kävi hyvä tsägä kun mies oli yhtä innoissaan tuosta tapetista kuin minä. Nyt tosin vängätään vaatekaapin ovista, niiden suhteen kun ei olla ihan löydetty vielä yhteisymmärrystä =)

   Delete
 3. Ihana!!
  t. Minna

  ReplyDelete
 4. Oi että, onpas makea! Heti aloin miettiä natsaisko tällainen myös meidän mini-eteiseen, mutta eipä sinne taida tapettia saada mahdutettua. Plääh. Jotain sille rumalle sulakekaapille pitäis tehdä. Ehkä maalaan sen oven liitutaulumaalilla ja rustailen kaikkia kivoja tervetulo-toivotuksia vieraille? Maybe (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska idea tuo tervetulo-toivotusjuttu! Meilläkin tuo eteinen on tosi pieni, ja siksi ei kauhesti sinne mitään mahdu. Sulakekaapin ovi on aina vähän tylsä. Me meinattiin "tapetoida" se lahjapaperilla, mutta meidän siihen kaavailema lahjapaperi on vähän liian pientä siihen. Jotain kivaa siihen pitää keksiä!

   Delete
 5. Aijai kuinka hyvältä tuo tapetti näyttää eteistilassa! Ja aika hyvällä diilillä saitte sen, huh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu diili oli kyllä älytön! Sopii meidänkin mielestä kivasti eteiseen ja ollaan valintaan kovin tyytyväisiä =)

   Delete
 6. I was looking a wallpaper for the hallway and could not decide. Your option is very interesant...love how it works.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeh, it suits a hallway space quite nicely. I'm sure find a good solution for your hallway aswell!

   Delete
 7. yhyy mäki haluun! oiskoha sitä enää missään (alessa) lisää?? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tuolla ei ainakaan alessa ole, koska se oli alessa juuri siksi, että sitä oli vain yksi rulla olemassa.... Mutta tuota tapettiahan saa monestakin paikasta, verkkokaupoistakin!

   Delete
 8. Hieno!

  t. Heli :)

  ReplyDelete
 9. Tuo on kyllä niin kiva tuo tapetti. Olen itsekin sitä eteiseen miettinyt! Sopisi tännekin todella hyvin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se varmasti sopisi moneenkin paikkaan ja kotiin eli tuumasta toimeen ja tapettikauppaan! =)

   Delete

Related Posts with Thumbnails