Thursday 4 October 2012

Join me.


Olen aika kova multitaskaaja. Siitä on monesti hyötyä (ainakin tehokkuusmielessä), mutta se on myös haitaksi. Eritoten silloin kun yrittää rentoutua tai ylipäätään tehdä jotain yhtä asiaa rauhassa ja nauttia siitä. Äskenkin meinasi mennä odotettu Dancen jakso ihan ohi kun samaan aikaan suunnittelin Sort of pink Facebook -sivun tekemistä, luin kolmea lehteä, join teetä, päivitin HeiaHeiaa ja luonnollisesti mainoskatkoilla juoksin laittamassa pyykkiä kuivumaan jne. Olen nyt päättänyt keskittyä yhteen asiaan kerrallaan (suurimman osan ajasta). Telkkari napsahti kiinni nyt. Dancen katsottuani päätin sitten toteuttaa sen kauan ajatuksissa olleen Sort of pink Facebook -sivun. Ja nyt se on täällä. Kirjoittelen sinne ajatuksia arjen keskeltä (ja varmaan vähän lomaltakin kun niitä sattuu tulemaan), musafiilistelyjä, menovinkkejä, ja milloin mitäkin. Tulkaa tykkäilemään niin näette =)

Sort of pink joined Facebook (all in finnish). 

6 comments:

 1. Kävin tykkäilemässä blogin nimissä :) Yritinkin jo aiemmin etsiä tätä sun blogia sieltä.

  ReplyDelete
 2. Tykkäsin sun sivusta, mutta laskuri ei inahtanukkaan kympistä eteenpäin. Mulla on ollut sama ongelma NHWY:n puolella, jäänyt monet tykkäykset laskurista pois. Lohduttavaa on, että päivitykset kuitenkin ilmestyivät newsfeediin! Laita FB:n ylläpidolle viestiä, että laittavat laskurin toimimaan...

  ReplyDelete
 3. Voi suurkiitos Kaisa tästä infosta! Laitan samantien viestiä, ärsyttävää kun asiat ei toimi.

  ReplyDelete
 4. Nauratti kun tunnistin niin itseni tuosta kuvauksesta, kun pitää tv:tä katsoessa vähintään surffata samalla netissä ja tehdä käsitöitä, syödä välipalaa, ja sit vielä käyttää mainoskatkot hyödyksi laittamalla pyykkejä tai keittiötä. :D Täytyis kans vähän hillitä ja yrittää keskittyä asioihin paremmin eikä ylisuorittaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin! Välillä se on ihan ok jos on vaikka kiire ja on hyvä saada monta asiaa tehdyksi, mutta onhan elämä kivempaa kun tekee asioita rauhallisempaan tahtiin =) Huomaan että se on myös vaikea opetella tekemään vaan yhtä asiaa kerrallaan, mutta yritetään täysillä! =)

   Delete

Related Posts with Thumbnails