Wednesday 17 October 2012

Fluffy marshmallow chocolate powder!Sitä on taas oltu pahoilla teillä - ostamassa nimittäin kaakaota. Nyt erilaisia kaakaopurkkeja on kotona jo kolme! Se ei ole hyvä asia siihen nähden, että mun ei pitäisi mitään kaakaoita edes juoda (niissä on niin paljon sokeria ja yritän välttää sitä). Mutku mutku mutku toi purkki veti mua puoleensa kuin magneetti! Kaunis pakkaus ja houkutteleva sisältö: Fluffy marshmallow chocolate powder. Ja se oli vielä superhyvääkin. Tuote löytyi S-Marketin valikoimista. Go S-Market! Vanilla chai latte ois varmaan kans aika kova. Tuo toinen herkku oli sitten samalle illalle jälkkärin jälkkäri: kreikkalaista jogurttia (light), pähkinöitä ja hunajaa. Suosittelen myös sitä.

I bought this lovely hot chocolate powder the other day from a local food store. It has such a lovely package and it sounds delicious: Fluffy marshmallow chocolate powder. And it was good too! Vanilla chai latte sounds very intriguing too. 

17 comments:

 1. Täysin hyväksyttävää, eihän noin ihania purkkeja voi vastustaa! :D

  ReplyDelete
 2. Samaa mieltä Hannan kanssa =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, tämä on siis täysin hyväksyttävää! =)

   Delete
 3. Hyväksyn! Kunhan meille riittää myös. Purkillinen molempia, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Superia! Nyt sitten vaan S-marketteja kiertämään ja etsimään - en nimittäin ole nähnyt noita kuin siellä yhdessä S-marketissa.

   Delete
 4. Näyttää just siltä, et mäkin ostaisin vaan purkin perusteella :) Ihana!

  ReplyDelete
 5. Meinasin sortuu samaan kans, kun bongasin tuon Kodin 1:stä tässä taannoin. Oli vaan sen verran lätkitty euroja siihen hintalappuun, että toistaseks jäi kyllä sinne hyllyyn ihan vaan siitä syystä :D Mutta ihana purkki kyllä, ja nyt on ehkä pakko mennä hakemaan oma, jos se on kerta superhyvääkin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olin niin intona tuosta erikoismausta, että en ees varmaan tajunnu euroja kattoa, mutta joo nyt kun järjen kanssa miettii niin onhan se melko tyyristä. Voishan tuota tehdä itsekin - ostaa vaan vaahtokarkit ja kaakaon erikseen ja yhdistää ne =)

   Delete
 6. Meinasin sortuu samaan kans, kun bongasin tuon Kodin 1:stä tässä taannoin. Oli vaan sen verran lätkitty euroja siihen hintalappuun, että toistaseks jäi kyllä sinne hyllyyn ihan vaan siitä syystä :D Mutta ihana purkki kyllä, ja nyt on ehkä pakko mennä hakemaan oma, jos se on kerta superhyvääkin! :)

  ReplyDelete
 7. Näyttää myös siltä että s-markettiin vois olla asiaa ;) Mulla on ihan sama puinen alusta, on ollut edellisen asukkaan, oisko ollut juustokuvun kaveri? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä mistä tuo on peräisin, se on mun miehen vanha. Jotenkin voisin hyvin uskoa, että siihen on kuulunut jokin toinen osa (kuten kupu) ja se on vaan häneltä matkan varrella hävinnyt ;)

   Delete
 8. I so want to get one of those Baru drinks - mostly because of its packaging - but I cannot get it anywhere here!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeh, I just bumbed into this a few days ago at a local supermarket but I've never seen them before anywhere else. So maybe they are new and maybe it's coming there too =)

   Delete
 9. Hei, hemmetin hyvännäkönen sukka tulossa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän sitä voisi luulla :) Tuo sukka tuli jo valmiiksi - ja siitä ei tullut hyvännäköistä ;) Kun saan sille tehtyä parin niin kirjoitan pienen avautumisen näistä sukista ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails