Saturday 10 May 2014

Weekday challenge 4/5


ARKIHAASTE 4/5 / Vauvanruokaa
Joka päivä sählään vauvan kanssa vauvanruoalla. Erilaisia mömmöjä erilaisille pinnoille eri tavoin levitettynä, mössättynä ja sotkettuna. Mun todellista arkea.

Edelliset kuvat:
Arkihaaste 1/5
Arkihaaste 2/5
Arkihaaste 3/5


Today's weekday challenge picture is baby food. It's my real everyday activity. 

4 comments:

 1. Näyttää ja kuulostaa niin tutulta. :) usein teen samaa sosetta kattilallisen ja pakastan minigrippeihin & muffinssivuokiin. Itsellä haasteena on saada vaihtelevuutta ruokiin, kun tuntuu, että teen aina bataatti-porkkana-kukkakaalisosetta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan samat arkidilemmat siis! Mäkin teen parin viikon satsit yleensä kerralla, ettei tartte joka päivä "kokkailla". Käytän kans minigrippejä ja minimuovirasioita ja jääpalakuutiotelineitä. Mä teen aina pelkkiä makuja itsenään ja ruokahetkellä yhdistelen mieleni mukaan. Tällä hetkellä minipaloina pakkasessa noiden sun mainitsemien lisäksi on kanaa, parsakaalia ja perunaa. Sitten vaan päivän mixi kehiin kun tulee ruoka-aika ;)

   Delete
  2. Tuo voisikin olla fiksumpaa, että tekisi kukkakaalit sun muut erikseen, ettei tunge kaikkia yhteen jo vamiiksi. Oppisi lapsikin ehkä samalla, että miltä vaikka pelkkä porkkana maistuu. :)
   (ja kiitos siis blogista - vähän aikaa olen tätä tutkaillut ja pitää jatkossa seurata tiiviimmin, kun asiat pyörivät niin samojen aiheiden ympärillä. :))

   Delete
  3. Joo sillä saa ainakin helposti vaihtelua :) Kiva jos elellään samoja vaiheita ja tykätään samoista jutuista :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails