Wednesday 7 May 2014

Backpack full of fruits.

Keksin jo aikoja sitten kummipojalleni 2 vee synttärilahjan; Fjällräven Mini Kånken reppu. Se on niin liikkis kun on vartavasten niin pienelle ihmiselle tehty. Väriksi valikoitui reipas keltainen. Se on tosi herkku väri! Reppu vilahteli myös synttärijuhlien kuvissa, joita löytyypi täältä. Osa lahjaa oli virkatut hedelmät ja kasvikset. Koko lahja oli repullinen hedelmiä siis. Ohjeet virkattuihin hedelmiin ja kasviksiin löytyy täältä.

Nykyään tuntuu jotenkin entistä mukavammalta antaa itse tehtyjä lahjoja. Teettekö te jotain pikkujuttuja antamiinne lahjoihin itse? Välillä kenties? Mä innostuin noista virkatuista leluista niin, että toinenkin pikkuinen sai sellaisia lahjoja. Esittelen nekin ihan piakkoin!


I made these crocheted fruits and veggies to go with the backpack for my godson's birthday present. The bag is Fjällräven Mini Kånken and it's so cute. 

18 comments:

 1. Lovely, the backpack is beautiful and those fruits...great job!

  ReplyDelete
 2. Ah, ihana lahja!

  Ja nyt tuli kiire. Sunnuntaina kummipojan kolmeveet ja reppu onkin jo hommattu kun muillakin serkuksilla on omansa mut nyt kyllä inspiroi heittää repun pohjalle ainakin pari päärynää! :-) ihania!!!!
  <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheheh, sepäs sattui hyvin! Joka ilta pari niin kuule siinähän se jo on valtava määrä :)

   Delete
  2. Täh, enkös jo aamulla käynyt kiittämässä inspiksestä? ;-)
   Vai onko tässä tekninen vika? Vai eiku hei, onksulla kommenttien valvonta päällä? Jos jo kiitin, ni älä tätä julkaise, mutta jos en kiittänyt, niin KIITOS Inspiksestä! Kolme päärynää oli jo komea suoritus, eikös? ;-)

   Delete
  3. En tiedä sekoiliko tää blogger tai jotain, mutta ollos hyvä vaan inspiksestä! Kiva, että kerkesit tekee kolme päärynää!! Sehän on todella jo huikeeta noin nopsaan! :)

   Delete
 3. Komppaan edellisiä: Varmasti mieluinen lahja! Aivan ihania nuo leikkiruuat. Mie teen lahjat yleensä itse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on kyllä ollut kivoja kokemuksia tehdä lahjoja itse :)

   Delete
 4. Ihana lahja! Josta lapsi taatusti (ja äitikin) tykkää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se taisi tosiaan ihan tykätty olla :)

   Delete
 5. hihii, näyttääpä tutulta. kuopus sai mustan kånkeninsa viime vuonna kastelahjaksi ja esikoinen vaaleanpunaisensa heti perään (äidin toivomana) synttärilahjaksi. samat virkatut hedelmätkin löytyy. printtasin ohjeen ja hommasin langat itse, mutta anoppihan ne lopulta virkkas, kun en vaan muka ite ehtinyt :) tuollainen räsymattokin meille sopis, vaikka keittiöön :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi reppu on niin liikkis, että on kiva lahja! Ja hyvä, että sulla on ollut oma hovihedelmävirkkuri ;)

   Delete
 6. Oi, tykkään! Itse on valitettavasti ihan liian vähän tullut tehtyä kaikkea (pitänee petrata tällä saralla) vaikka tykkään tosi paljon itsetehdyistä lahjoista. Varsinkin nuo hedelmät ym. ovat olleet to do - listalla jo iät ja ajat - aika, aika vaan puuttuu..

  Ja tuo reppu, NAM!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sepä se on se yleisin este itse tehtyihin lahjoihin kun aika ei vaan riitä kaikkeen, mutta sempä takia välillä se on kiva kun jostain nipistää sen ajan, mutta ei kaikkien lahjojen kanssa ihan voi niin tehdä, muuten tulee ressi ;)

   Delete
 7. Ihana! Aivan mahtava lahja pikkupojalle (tai miksei tytöllekin :))

  Itsekin tykkään kovasti itsetehdyistä lahjoista ja tykkään tehdä sellaisia itsekin. Kuitenkin tosiaan usein tahtoo käydä niin, että ajatus jää ajatuksen tasolle, ei ehdi tai saa aikaiseksi. Pitäisikin aina idean tai inspiraation iskiessä tehdä lahjoja vaikkapa hyvissä ajoin valmiiksi. Tänä vuonna(kin) aion alkaa suunnitella esim. joululahjoja hyvissä ajoin, jotta mahdollisimman moni lahjansaaja saisi lahjan, jossa on tunnetta, ajatusta ja toivottavasti lahjanantajan oma kädenjälki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuo on loistava idea, että inspiksen tullessa tekee niitä valmiiksi varastoon. Olen miettinyt ihan samaa! Mäkin haluisin joululahjaideat listata jo ajoissa niin kerkeää halutut hommat tehdä itse. Koska se ei ole myöskään kivaa, että tekee jotain itse henkihieverissä ja paineen alla...

   Delete
  2. Niinpä! Se on kamalinta, kun sitten alkaa paineessa ja kiireessä niitä vääntää. Se siitä tunteella ja rakkaudella tehdystä lahjasta! Ja mulla usein käy niinkin, että jos ei heti toteuta ideaa tai vähintään kirjoita sitä ylös, se sitten unohtuu ja kun lahjanhankinnan aika tulee, muistaa korkeintaan, että "joku idea mulla oli…" :) Jospa tänä vuonna siis viisastuneena osaisi alkaa toteuttaa tätä suunnitelmaa.

   Delete

Related Posts with Thumbnails