Thursday 1 May 2014

Crazy DIY paper garland & 1st of May.
Toivottavasti kaikkien vappu meni mukavasti! Meillä meni rauhallisissa ja rennoissa merkeissä. Vapussa kivointa tätä nykyä skumpan ja munkkien lisäksi on koristelut. Pidettiin pieni extempporee vappubrunssi kavereiden luona kun sää oli niin kökkö. Aluksi meinattiin, että ollaan vaan kotosalla, mutta onneksi innostuttiin järkkäämään tuo brunssi, koska oli ihana nähdä ihania ystäviä + sain herkutella ystävien kodin kanssa kuvien muodossa. Tää koti on niin mun mieleen - niin ihmiset kuin sisustuskin :)

VILLI PIKA-VIIRI TULIAISIKSI NYYTTÄREIHIN
Koristelutkin viemisiksi porkkana-kauraskonssien ja hummuksen kylkeen syntyi extempporee hengessä. Idea syntyi kun kaivelin kotoa löytyviä matskuja. Vallan helppo ja nopea ja ihan toimiva ratkaisu tällaiseen häppeningiin ja kiva lisä nyyttäriviemisiin.

Tarvitset vain jonnin verran kotoa löytyviä pahvin/paperin palasia, lankaa/narua ja neulan. Leikkele pahveista haluttuja muotoja. Kokeile kolmioita, neliöitä, ympyröitä, tai vaikka kaikkia sekaisin. Vedä neulan avulla yhdellä "pistolla" paperikuvioiden eri kohdista, jotta syntyy epäsymmetrinen vaikutelma ja kuvioiden reunat sojottava eri suuntiin.

Huomenna onkin sitten maanantaiperjantai ja sitten on taas viikonloppu. Nyt meen viettämään loppuun tän sunnuntaitorstain ;)


We visited our friends and had a little first of May brunch. These pictures are from my friends lovely home. The garland is a little quick DIY I made to go with the theme of the "party". 

5 comments:

Related Posts with Thumbnails