Friday 9 May 2014

So sweet.No nyt on aika äkkimakea postaus! Sukulaistyttö sai 4-vuotis syntymäpäivälahjaksi kassillisen herkkuja leikkikeittiöönsä. On donitseja, muffinsseja, kuppikakkuja, jädeä, kaakaota, teetä ja mysliä. Osan virkkasin ja osan askartelin vanhoista ruokapaketeista. Mysliksi muovautui ruskea rypistetty paperisilppu vanhaan myslipakettiin. Clipperin tyhjään teepakettiin laitoin oikeita kankaisia teepusseja leikkiteehaudutteluja varten ja virkatut herkut kulki tuommoisissa pallollisissa rasioissa, jotka toimii hyvin myös poppareille vaikka ihan oikeasti. Synttäreillä oli ehkä tuo hienoin Barbie-kakku ikinä. Siitä kuva vilahtelikin jo aiemmin myös Instassa. Synttärisankarin kummitäti oli taiteillut tämän taideteoksen.

Tämä setti oli tämän kevään toinen virkattu lahjapaketti, jonka tein. Aiemmin esittelin kun virkkasin kummipojalleni repullisen hedelmiä.

Ohjeet virkattuihin herkkuihin: 
Muffinssi (sovellettuna)
Donitsi
Jäde
+ tuo kelta-valko-minttu kuppikakku oli oma malli, jonka ohjeen voisin teille jakaa kunhan saan kirjattua sen paperille

A while ago I showed you how I crocheted fruits to go with a backpack I gave my godson. This time I made a collection of treats as a birthday present to a cute little 4-year old girl. And how cool is that Barbie-cake?! It's insane how awesome it is! 

15 comments:

 1. Ihania herkkuja! Noita voisin itsekin kuvitella virkkaavani omille lapsille, nyt kun leikkikeittiössä puuhailu on alkanut pienintäkin kiinnostamaan :) Kiitos siis ideasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos löytyi idea tästä! Noi on yllättävän kivoja. Oon aiemmin ollut vähän sitä mieltä että virkatut amigurumi systeemit ja muut on vähän jotenkin, noh ei niin kivoja. Mutta innostuin nyt näistä jostain syystä :)

   Delete
 2. Siis aivan älyhienoja! Jos mä olisin 4 ja saisin tollaset niin olisin aivan onnesta soikeana! TAI jos olisin 30, kummin vaan... <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheheh, Lotta sun pitää lähettää joulupukille kirje (tai mulle) niin toive saattaa toteutua ;)

   Delete
 3. Huh miten ihania! Kelpais kyllä tännekin 3,5 vuotiaan leikkeihin! Osaisinpa itekin, tai kai se harjottelusta on kiinni... Kiitos ohjelinkeistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kuule noita osaa, on ihan helppoja! Mutta toki vaatii paneutumista jos ei ole ylipäätään kauheasti virkkaillut :) Mieluusti opetan kyllä jos intoa löytyy :)

   Delete
 4. Oi vitsit, että on hienoja! Arvaa vaan, rupesko tekeen mieli oikeita donitseja :)

  ReplyDelete
 5. Eikä miten ihania! Saanko tilaa sulta tällaiset meidän minjalle?:) hitsi kun on itse niin peukalo keskellä kämmentä... :P
  t. Minna

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails