Monday 5 May 2014

Weekday challenge 1/5Olen saanut tässä kevään mittaan erilaisia haasteita ja alan purkaa niitä alkaen NYT! Haasteita on kiva saada, mutta välillä niihin tarttuminen on haastavaa ;) Tästä starttaan tämän sosiaalisessa mediassa kiertäneen arkihaastesetin. Tein sen jo aiemmin henkilökohtaisessa FB profiilissani ja Instassa, mutta koska sitä arkeahan me lähes koko ajan elellään niin tähän aiheeseen riittää aina juttua. Haasten sain Lämmin Ilo blogin Venlalta. Kiitos Venla! Haastehan menee niin, että viitenä päivätään näytetään yksi kuva arjesta ja joka päivä haastetaan joku uusi mukaan haasteeseen. Tänään haatan juuri SINUT! Kuka sinä olet? Jos tartut haasteeseen niin jätä toki kommentti niin tulen het kurkkimaan!

ARKIHAASTE 1/5 / Oma teehetki
Minä päätin kuvata viisi ihan perusjuttua mitä teen yleensä aina arkisin. Ensimmäisenä esittelyssä mun teemomentti. Kotona äitiyslomalla kun olen, saan oman hetken aina kun vauveli menee nukkumaan. Yleensä aina silloin pistän teeveden porisemaan ja naatiskelen teen jonkin telkkuohjelman, käsitöiden, blogien lukemisen tai lehden lukemisen ohessa. Makuna viimeiset kuukaudet lähes päivittäin on ollut Clipperin Vanilja Assam tai luomu Earl Grey vaniljan makuisella luomu soijamaidolla ja hunajatilkalla höystettynä. Olen koukussa.


I've received a few challenges along the spring and I'm getting around them starting from NOW :) This one is a weekday challenge I got from Venla from Lämmin Ilo blog. I will be introducing five things I often do in my ordinary weekdays. The first one is my everyday tea moment. Nearly every day when my daughter goes to take her nap I sit back and have a cup of Clipper Vanilla Assam ora  organic Earl Grey tea with a hint of honey and some vanilla soy milk. I'm hooked! 

4 comments:

 1. Ompas kiva kun kerkesit ottaa haasteen vastaan. varoitan, että siihen saattaa jäädä vähän koukkuun:) itsellä se jäi vähän päälle tuo arkikuvien jakaminen:D teillä on älyttömän kaunis tuo matto!! Saanko kysyä mistä moinen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih, no mutta sitähän on kiva sitten jaella arkijuttuja! :) Matto on Iskusta, muistaakseni nimeltään Joki. Tuo meidän on joku II-laatuerä joten oli puoleen hintaan.

   Delete
 2. Just kirjoittelin samasta aiheesta, päivän paras hetki on tosiaan kun pieni nukkuu ja saa teekupin käteen ja läppärin/lehden/käsityön toiseen. :) suosittelen Clipperin valkoista appelsiini teetä, tän hetken lemppari!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se tosiaankin on parasta omaa aikaa! Joo se valkoinen appelsiini tee on kans tosi hyvää! Siihen ei vaan sovi toi vaniljasoijamaito niin siksi harrastan nyt noita ns perusmakuja ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails