Tuesday 13 May 2014

Papu and evergreen newbie.

Lauantaina käytiin koko perheen voimin Nokialla sukuloimassa ja siinä samalla Papun uuden malliston Papu ja Metsänpoikanen lanseeraustilaisuudessa. Papu on suomalainen lastenvaatemerkki, johon olen ollut jo tovin ihastunut, mutta en ole saanut aikaiseksi hankittua Moonalle omia kappaleita. Nyt sekin vääryys saatiin korjattua kun hommasin Moonalle lähes päästä varpaisiin Papua. Tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti hyviä työoloja kunnioittaen. Vaatteet suunnitellaan Suomessa ja ne valmistetaan suomalaisen yhteistyökumppanin ompelimossa Portugalissa. Materiaali on ihanaa pehmyttä luomupuuvilla-elastaanitrikoota. Tämä uusi mallisto Papu ja Metsänpoikanen on kovin ihis. Se on jotenkin liikkis, mutta ei mikään hempukka. Moonalle hommasin tällä uudella kuosilla bodyn sekä kääntöpipon ja hauskat paikalliset legginsit. Täytyy hetimiten kehaista, että vaatteet sopivat ainakin meidän Moonan figuurille ihan täydellisesti ja lapsen kasvukin on otettu huomioon bodyn lisänepparein ja pitkillä resoreilla, jotka menevät nyt alkuun käännettynä ja kasvupyrähdyksen tullessa auki käännettyinä. FBssä lupailevat uutta mallistoa kaikelle kansalle myyntiin sunnuntaina 18.5, eli ihan pian! Jeau! Paikkana lauantaina toimi Nokian Tehdassaari, joka oli vallan hauska tila. Minä nyt aina tykkään kaikesta tehdasmeiningistä. Saatiin muuten mukaan nämä maan mainiot puuhakirjat. Taitaa mennä äipän puuhailuiksi kun on niin minun mieleen, eikä malta odottaa, että Moona kasvaa ja alkaa itse puuhailla ;) Kiitos vielä Anna ja Hanna-Riikka! Oli lystiä!


We attended the launch of a new Papu collection called Papu and evergreen newbie. Papu is a Finnish company that sells children's clothes made from ecological materials. Their new collection is 

11 comments:

 1. Voi mikä tila! Ihana tehdasmiljöö! Ja uusi mallisto ❤ .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tila oli todellakin hauska! Ne on aina kivoja ja tää jotenkin istui tohon tilaisuuteenkin niin kivasti :)

   Delete
 2. Näyttää somilta. Uusi merkkituttavuus. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva jos löytyi uusi merkkituttavuus :) Voin suositella!

   Delete
 3. Aivan mahtavannäköinen paikka ja ihana mallisto!

  ReplyDelete
 4. Paput on ihania! Ja tosi mahtava miljöö, mä unelmoin siitä että pääsis asumaan vanhaan tehdasrakennukseen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vanha tehdasrakennusasunto on ollut munkin haave 15-vuotiaasta saakka :) Jotain niissä miljöissä vaan on ihanan rosoista ja semmoista kivaa :)

   Delete
 5. Papu on minulle ihan uusi tuttavuus, näyttää hauskalta. Ja paikka ja esillepano aivan huippuihanilta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ne on tosi kivoja ja hieman erilaisia lastenvaatteita. Tykkään tosi paljon! Ja tosiaan tuo tehdasmiljöö iski kyllä minuunkin! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails