Monday, 24 September 2012

Hanko.

Monissa blogeissa ja lehdissä ja kahvitauoilla puhutaan jo talvesta -joulustakin. Minä kuljen jotenkin jälkijunassa ja kahlaan vielä läpi kesän asioita. Nimittäin yksi auto-ja-teltta-ja-pyörät-perässä Suomen turneemme paikka on vielä esittelemättä; Hanko. Hangossa on tullut vähemmän käytyä eikä se tällä reissulla säväyttänyt ihan niin paljoa kuin muistojen siellä vietetyt kesäpäivät. Oli melko harmaa ja kolea keli eikä missään ollut oikein mitään häppeninkejä. Rantabulevardin villat tosin on aina yhtä mahtavia ja joka kerta pitää äimistellä, että kuka onnekas tuossakin asuu. Ja "Hei mäkin voisin lopettaa oikeat työt ja ostaa ja kunnostaa villan ja pitää siellä B&B:tä!".

Käytiin myös Villa Himassa. Suloinen pikkukauppa, josta tarttui mukaan pienet seinäkoukut - jotka tosin odottavat vielä lopullista sijoituspistettä. Liiketilassa on mahtavat kaari-ikkunat ja pientä kivaa tavaraa on ihana ihastella. Kandee käydä tsekkaamassa jos Hangossa päin liikkuu!

We visited the city of Hanko during our summer holidays. It was a quite bad weather that day. The villas on near the beach are absolutely amazing. We also visited a shop called Villa Hima. A cute little store with a lot of fun little decoration necessities. 


2 comments:

 1. Ihania kuvia! Hanko on mahtava paikka!

  caughtinvogue.blogspot.com
  xx Viola

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiva, että Suomessa on tuollaisia Hankoja mihin mennä viettämään kesäpäivää =)

   Delete

Related Posts with Thumbnails