Tuesday 18 September 2012

Fiskars.


Kesällä käytiin Fiskarssissa missä olen aina halunnut käydä. Todella kaunis paikka! Oltiin teltalla yötä Tammisaaressa ja ajeltiin sieltä päiväksi sinne pyörimään.Teltalla kun oltiin liikenteessä ja oli loma niin päätettiin herkutella aamupala kahvilassa. Päädyttiin Petris Chocolate room -konditoriaan. Oli todellinen luksus aamiainen; haudutettua teetä, täytetty croissant ja pala passion-suklaakakkua. Tee oli hyvää, täytetty croissant paras minkä olen ikinä syönyt ja passion-suklaakakku taivaallista. Sisustus oli söpöä ja henkilökunta ystävällistä. Suosittelen!

Käytiin monessakin liikkeessä ja paikassa, mutta nostan tässä nyt konditorian lisäksi Desicon kynttilätehtaan myymälän, joka sijaitsee makeissa puittessa. Valkoinen vanha navetan näköinen talo ja tehtaanmyymälä täynnä eri värisiä kynttilöitä. Mukaan tarttui muutama kynttilä tietysti kotiinviemisiksi. Fiskarssilla oli myös makea näyttelytila ja myymälä. Oli puutarhaveistä ja saksea niin suorassa rivissä että! Näiden lisäksi aiemmin kirjoitinkin jo ihan erikseen oman postauksen ihanasta Kopper -liikkeestä, jossa myös käytiin. Fiskars on muuten varmaan aika ihana myös syysruskan ja joulumarkkinoiden aikaan.

We visited the village of Fiskars during the summer. It's a super lovely place and if you ever come to Finland you should definitely go there one summer day =) Desico candle factory was lovely, breakfast at  Petris Chocolate room was amazing and Fiskars also had a nice showroom and store there. 

8 comments:

 1. Oi mikä paratiisi! Tuonne on päästävä ens kesänä!

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Ja voi mitä herkkuja.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla herkkujen seassa meni ihan hulluksi, olisi voinut syödä kaikkia noita kakkuja!

   Delete
 3. Aivan ihanan näköistä! Siellä järjestetään joulunavajaiset aina hyvissä ajoin ennen joulua. Sekin on kiva tapahtuma. Ja onhan se paikka ainaniin kaunis, että mikä vain vuodenaika on hieno.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olisi kyllä tosi kiva käydä talvella, etenkin jouluun aikaan tuolla =)

   Delete
 4. Mahtavan näkoisia kuvia. pitääkin laittaa nämä suosittelemasi paikat muistiin ensi kesää varten :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos vaan sinne päin on asiaa niin kannattaa tosiaan käydä tsekkaamassa =)

   Delete

Related Posts with Thumbnails