Sunday, 16 September 2012

I < 3 workouts.

Mä en ole ollut ikinä niitä kenen on vaikea mennä salille tai lähteä treenaamaan. Tykkään niin monesta lajista ja rakastan kunnon treeniä ja hikoilua. En ole harrastanut mitään tiettyä lajia piiiiitkään aikaan, vaan olen semmonen yleinen urheilun harrastaja (ja puolesta puhuja). Eniten käyn salilla ja jumpissa, mutta tykkään aika-ajoin myös juosta, nyrkkeillä, pelata sulkapalloa, venytellä, käydä spinningissä, uida, vaeltaa, pelata frisbee golffia, käydä Zumbassa, Piloxingissa, kahvakuulatunneilla ja lista jatkuu. Tän hetken lemppareita on Cross Training ja Boogie Box. Salilla missä käyn Cross Training on loistava personal trainerin ohjaama koko kehon toiminnallinen treeni, jossa yhdistyvät tehokkaasti lihaskunto, kestävyys ja notkeus. Se kehittää kunnon kaikkia osa-alueita: hapenottokykyä, lihaskestävyyttä, maksimivoimaa, liikkuvuutta, nopeutta, nopeuskestävyyttä, koordinaatiota, ketteryyttä ja tasapainoa. Välineinä voidaan käyttää mm. kahvakuulaa, TRX-laitetta, käsipainoja, levypainoja jne. Se on aika lailla tällaista. Back to basics - me likey.

Kovasti tekisi mieli kokeilla myös joogaa ja pilatesta kunnolla (olen käynyt vain body balance tunnilla missä oli kaikkea vähän). Ja taiji on kiinnostanut mua aina, mutta en vieläkään ole saanut aikaseksi järkättyä itseäni mihinkään kurssille tms. Olen sitä ujosti kokeillut kun kävin Tanskassa asuessani thai boxing tunneilla ja siellä loppuverryttelynä tehtiin muutama taiji liikerata. Se tuntui rankan ja energisen treenin jälkeen taivaalliselta. En tiedä riittäisikö mulla mielenkiinto esim. vuotta käydä joka viikko taiji harjoituksissa, mutta jonkin jumppatunnin osana se olisi varmasti aivan superia. Ainoat lajit mitkä ei mua oikein kiinnosta on golf, hiihto, jalkapallo ja laskettelu.

Nyt on menossa sellainen megainnostuskausi, että tekisi mieli tehdä sitä ja tätä ja tuota ja hirveä himo päästä parempaan kuntoon. Taidan jopa innostua kirjoittamaan tännekin aika ajoin myös sporttausjutuista - jospa se inspiroisi myös muita treenaamaan. Loin itselleni HeiaHeia tilin minne kirjaan treenini. Se on mukava helppokäyttöinen palvelu. Sinne saa treenipäiväkirjan kivasti talteen ja se voi varmasti jopa kannustaa joitakin aloittamaan kuntoilu taas tauon jälkeen tms. Mun julkisen profiilin pääsee katsomaan täältä. Liittykää tekin jos ette jo ole siellä ja lisätkää kaveriksi niin treenataan yhdessä!

Tässä inspistä:I've always loved doing sports. There's not many sports that I don't enjoy doing. At the moment some of my faves are going to the gym, Boogie box, and Cross training. In the above video there's some general fitness inspiration. I'm full of energy and want to traing more and more. So I created an account to a finnish service called HeiaHeia. It's a servcie where you can keep a record of your workouts. You can see my public profile here. Set up your own account, add me to your friends and let's train together!

2 comments:

  1. Itse oon vähän kausiliikkuja, mutta heiaheia on oikeasti innostanut liikkumaan enemmän! Tosi hauska merkkailla sinne mitä on tehnyt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se on kyllä hauska tapa kirjata treenejä!

      Delete

Related Posts with Thumbnails