Saturday, 8 September 2012

Old Rauma.


Tuossa jo pari postausta sitten tuli kehuttua Rauman Poroholman lomakeskusta. Melkein samaan (blogi)hengenvetoon voi kehua Rauman vanhaa kaupunkia. Se on ihanuus! Söpö, elämää nähnyt ja hyvin kunnossa pidetty kiva pikku kaupunginosa tuo vanha Rauma. Oli kivaa kahvilaa, söpöä käsityöliikettä ja muuta mukavaa. Suosittelen käymään siellä joku kaunis kesäpäivä! Ja kun sinne menet, kannattaa käydä aamu/välipalalla tai lounaalla Café Salissa. Oli monenlaista herkkua tarjolla kivassa miljöössä. Ei mikään ihan peruskahvila. Kivoja yksityiskohtia kuten jogurttibuffet. Kiva että Suomessa joku perustaa tällaisia paikkoja sellaisiin paikkoihin missä sitä ei osaa odottaa. Kuvissa myös kirpputori Nostalgian vieressä sijaitseva Rauman sisustustarvike. Kaksi mukavaa miestä istuskeli siinä päivää pihalla muovituoleissa ja heitti huvittavaa juttua. Sisällä oli kaikenmaailman tavaraa läjässä. Sielä läjistä löytyi muutama söpö vanha kahvikuppi, jotka oli pakko ostaa. Tein niistä hyvän diilin miekkosten kanssa :) Kuvia kupeista joskus joku toinen kerta.

If you ever come to Finland during summertime a nice place to visit is a town called Rauma where the old town is charming. These pictures are from there.

2 comments:

  1. oiiii ihanan tuttua maisemaa <3 mieheni on kotoisin Raumalta joten tuolla tulee pyörittyä suht usein. Viime kerrasta on tosin ihan liian pitkä aika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mutta sehän on ihanaa, että tuolla tulee sitten aika ajoin käytyä!

      Delete

Related Posts with Thumbnails