Sunday, 15 April 2012

Bin.Kun muutettiin tähän taloon tiedettiin, että remppaa riittää pitkäksi aikaa. Ollaan tehty rauhaksiin niin että ei mene järki ja kaikki rahat (kerralla). Kylpyhuone ja wc:t ovat edelleen siinä tilassa kun ne olivat kun tänne muutettiin. On vaaleansinistä puolipaneelia, hempeää kukkatapettia, rikkinäistä wc-allasta, rumia laattoja jne. Jotenkin niihin on jo tottunut - enää ei kauhistele samalla tavalla kuin ensimmäisinä kuukausina. Se hieman pelottaa... ;) Toisessa wc:ssä ei ole ollut roskista joten idistelin sinne kotoa löytyvistä materiaaleista roskiksen. Tämä roskis kuuluu seinälle. Onko teidän mielestä outoa? Mun mielestä toimii hyvin (olettaen, että roskat ovat pääasiassa topstikkuja, tyhjiä kosmetiikkapurnukoita jne.).

I made a bin to our other toilet =)

2 comments:

  1. Hauska idea tuo roskis! Taidanpa varastaa idean ja käyttää trikookuteiden jämiä ihan lahjapussukoihinkin, lettikahvat näyttää tosi kivoilta.

    ReplyDelete
  2. Hihii, ihanaa käyä täällä katselemassa. Voin kokemuksesta sanoa, että parempi heti alkaa tekemään kodista oma. Meillä nääs olen neljä vuotta katsellut poikavauvansinisiä seiniä ja kukkaboordeja, joka huoneessa.. ( MYÖS saunassa, molemmissa vessoissa..) Niitä ei enää todellakaan kauhistele samaan tapaan enää, kuin ennen. Ehkä pitäis alkaa taas kauhistelemaan :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails