Sunday, 15 April 2012

Mini library.Isi on ollut super apu kun rakensi meille mittoihin rappukäytävän harvinaisen outoon tilaan hyllykön. Isi osaa kaiken! Me alunperin tykättiin siitä tilasta, koska se oli niin hassu ja erilainen, mutta se aiheutti meille hieman harmaita hiuksia kun käytännössä alettiin miettiä mitä sillä tekisi. Aiemmilla asukkailla tuossa rappusten yläreunassa olevassa tilassa oli peili ja jotain koriste-esineitä, mutta meidän mielestä se oli aivan liian iso tila käyttää sellaiseen. Haluttiin se hyötykäyttöön. Kaikkea mietittiin riippukeinusta umpinaiseen varastoon. Päädyttiin sitten kuitenkin tällaiseen "minikirjastoon". Laitettiin muovimattopinnan tilalle parketti, maalattiin seinät ja istutettiin mittoihin tehty hyllykkö paikoilleen ja nyt idea alkaa konkretisoitua! Vielä kun saadaan tuo parketin ja seinän reuna viimeisteltyä jollain rautapötkylällä ja rakennettua jotkut portaat niin kirjastosta pääsee kunnolla nauttimaan (nyt mä vielä tarvitsen miekkosen tukimieheksi kun apinoin itseni tuolle tasanteelle jakkaran päältä). Aaa, ja me syötiin tänään nameja uunikasviksia.

We built a mini library with much appreciated help from my dad. He's super, he can do anything! We thought a lot what to do with this weird space in our stairway and finally came up this idea of a mini library. Now it's almost done - only a few finishing things and some sort of stairs system should be built so we are able to climb there =) Oh, and we ate oven vegetables today =)

4 comments:

 1. Aivan ihana tuo lukunurkkaus! Miten keksiikin tommosen idean..! Ajattelin heti kuvan nähdessäni, että miten sinne pääsee, mutta ei siis vielä kovin helposti :)

  ReplyDelete
 2. Sara; Lukunurkkaushan se tosiaan onkin eikä mikään minikirjasto! =) Tosiaan kulku sinne on tällä hetkellä vielä turhan hankala, seuraava jobi on keksiä sinne jotkut rappuset tms.

  ReplyDelete
 3. Blogiasi jo hyvän tovin seuranneena jätän vihdoin puumerkkini seinällesi. Ensikertakohtaamisen vuoksi heitän haasteen kehiin ja toivon aikasi riittävän sen vastaamiseen.. :D

  ReplyDelete
 4. Mahtava idea tilankäyttöön! Ja ihana paikka istua lueskelemassa :)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails