Tuesday 17 April 2012

Footstool makeover.Meillä oli lapsuuden kodissa rahi. Aikaa on kulunut ja päätöksiä on tehty. Päätin tuunata sitä virkkaamalla suojuksen sen ympärille. Rahi on menossa pelihuoneeseen, mutta tällä hetkellä siellä puolestaan on kaaos, koska siellä on ollut minikirjaston verstas joten nyt rahi lojuu olkkarissa. Mä olen alkanut pitää jatkuvassa semiremontissa ja muutoksen tilassa asumista mukavana ja piristävänä. Tosin se on nyt helpompaa kun on edes muutama valmis kohta talossa. Tai ehkä se on vaan mun selviytymismekanismi ajatella noin =) Enihuu, life is good!

We had this footstool in our childhood home. I crocheted over it to give it a bit of a makeover. It's going to go to the gameroom, but for now it's in our living room. It's been a bit stressfull to live in an apartment which is never ready, but now I've actually started to like it that not everyhting is tiptop ready. Or maybe it's just my survival mechanism kicking in =) Anywho, life is good!

4 comments:

 1. Aivan ihanat värit rahissa!:)

  ReplyDelete
 2. Löysin blogiisi vasta ja aloin lueskelemaan vanhempiakin juttuja. Ihania herkkuja ja muutenkin kiva blogi sulla. Jäin lukijaksi :)

  ReplyDelete
 3. Leenaelina & Virpi; =)

  LitteB; Kiva jos tykkäät ja jäät seurailemaan =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails