Thursday 12 April 2012

Yarnworld.Retket lankakauppoihin on parhautta! Eilen tyttökavereitten kanssa (jostain syystä poikia ei kiinnostanut) tehtiin retki Oulunkylän Lankamaailmaan. Se ei ole oikein ikinä matkan varrella mihinkään mentäessä joten sinne piti oikein tehdä erillinen retki. Sieltä jos ei juuri sitä oikeaa väriä löydy niin ei sitten mistään. Tuli itse kullekin valinnanvaikeus kevätpipon väriä miettiessä. Tosin trikookuteissa värivaihtoehdot olivat melko suppeat, mutta löytyi niistäkin kivoja. Hinnat oli trikookuteissa hieman halvempia kuin keskustan liikkeissä ja suurin osa myytiin vyyhdeissä eikä kerittynä, mutta vyyhtejä oli kivasti eri kokoisia.

We did a trip to a yarn store called Lankamaailma in Helsinki. So hard to choose colors when the selection is so huge!

3 comments:

 1. OMG! I could spend hours just touching the different textures and making color combinations... It's a dream!!

  ReplyDelete
 2. Postauksesta innostuneena käväisinpä itsekin tänään Lankamaailmassa. Sijainti meikäläiselle on ihan väärällä puolella kaikkea, mutta sattuipa nyt lähistölle kun piti piipahtaa Vantaan Ikeassa. Mieheke huijattiin matkaan "Eikös sulla ollut asiaa sinne motonettiin?"-lausahduksella.

  Mutta joo.. tyhjin käsin lähdin kun trikookudevalikoima oli hieman suppeahko. Muuta tarjontaa en edes katsastanut sillä edellisistäkin täytyy päästä ensin eroon. Vinkkinä muuten Soukassakin majaansa pitävä Menita (www.menita.fi) Kannattaa katsastaa valikoima jos sattuu olemaan joskus matkan varrella.

  ReplyDelete
 3. Lutxi; I agree!

  Nuokku; Joo trikookuteissa valikoima oli suppeahko, mutta muuten jees valikoima, harmi että sulle tuli "hukkareissu" ja kiitos vinkistä!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails