Saturday, 28 April 2012

Coffee.

  

Näin lauantaina on hyvä kirjoittaa viime viikonlopusta - reflektoida mitä silloin teki ;) Kävin hakemassa itsepalvelukirpparilta kasaan haalitut voitot ja samalla toki voitosta osa meni heti ostoksiin - tosin ei pahaan hintaan; pikkumusta laukku 1€ ja napit 1€.

Olen varmaan jo maininnut aiemminkin, että meillä ei kotona juoda kahvia - itse en ole eläissäni juonut yhtäkään kupillista kahvia. Aina kun kylään tulee vieraita on samat selitykset, että en voi tarjota kahvia kun ei juoda eikä meillä ole kahvinkeitintä ja plaa plaa. No, nyt meillä on vieraita varten Eva Solo kahvinkeitin vieraita varten! Ostin ekaa kertaa elämässäni kotiin suodatinkahvia - tietysti pakkauksen perusteella ja vahingossa espressoa. Mutta se maistui vieraille ja sehän se on tärkeintä =)

I bought the black bag and buttons from the fleamarket 1€ each. Not bad! And now we have our first ever coffee maker!

8 comments:

 1. Kiitos kiitos kiitos kätevästä ja PIENEN tilan vievästä kahvinkeitinvinkistä! TUO on meidän tuleva kahvinkeitin! (kunhan vanha iso menee ensin rikki :) )

  ReplyDelete
 2. Sara; Joo toi ei vie paljoa tilaa ja sitä kehtaa pitää esillä vaikka ei itse kahvia joisikaan eikä tarvitse pelailla johtojen kanssa =)

  ReplyDelete
 3. Mikä tuo lusikka? on? :) Entä mistä nuo kauniit mukit?

  ReplyDelete
 4. Anu; Lusikka tulee kahvinkeittimen mukana ja mukit on ostettu Tiimarista 1990-luvulla =)

  ReplyDelete
 5. Taru, kiitos vastauksestasi!
  Ok, meillä ei ole tarvetta tuolle keittimelle, vaikka kaunis onkin. Meillä kahvi keitetään perinteisesti kahvipannulla silloin kun keitetään (=harvoin).

  ReplyDelete
 6. eva solon kannu ja eamesin tuoli, heti koukussa blogiisi! Jäänpä seuraileen. :)

  ReplyDelete
 7. korjaan siis kahvinkeitin, ei kannu. :D

  ReplyDelete
 8. Anu; Ei taida tosiaan olla järkeä ostaa kahvinkeitintä sen mukana tulevan lusikan takia ;)

  Essi; Heheh - samat tykkäykset siis! =)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails