Sunday 8 April 2012

Easter smeashter.Oon vähän huono pääsiäisen juhlija - tykkään enemmän suklaasta muissa muodoissa kuin suklaamunina, en ole ikinä tehnyt rairuohoa (nyt kokeilin ekaa kertaa kevätruohoa ja sekin repsottaa jo), en ole ikinä ostanut pääsiäiseksi kukkia (nyt sain tuomisina jotain keltaisia kukkia - ehkä tulppaaneja ja nekin meni jo huonoksi), mutta mämmi on hyvää ja parasta on vapaat jolloin kerkeää nauttia kavereiden ja perheen seurasta =) Ihania hetkiä perheen ja läheisten kanssa kaikille!

I'm not fan of easter but the best thing about it is to get a miniholiday when to spend time with friends and family. Have a happy easter with friends and family!

2 comments:

  1. Heippa! En ole vähään aikaan käynyt täällä kurkkimassa, joten en tiedä kuinka kauan tuo uusi banneri on blogissasi ollut, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan: Se on tosi hieno! Oletko löytänyt tuollaisen fontin vai onko tuo toteutettu käsin? Tosi upea!

    ReplyDelete
  2. Johanna; Kiitos =) Se on siinä ollut nyt jonkin aikaa - en edes muista kuinka kauan ;) Se on valmis fontti minkä löysin mistä muokkailin väreillä tuollaisen. Normisti fontti on siis yksivärinen.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails