Wednesday 2 April 2014

Stripy bib.


Kaveri saa pian toisen lapsen ja juhlistettiin sitä yhteistuumin babyshowerien merkeissä männä viikonloppuna. Uusi tulokas sai läjän lahjoja jo nyt! Yksi hänen ensimmäisistä omaisuuksistaan on tekemäni kuola/ruokalappu. Ohje on Nikki Van De Car Ihanimmat vauvaneuleet -kirjasta. Tosin tein reunan virkattuna oman pään mukaan, koska en ymmärtänyt ohjetta ;)

Kuvissa vilahtava pisaran/päärynän muotoinen tyyppi on myös oma tekele, mutta se on vaan jäänyt esittelemättä täällä aiemmin. Se on Moonan yksi harvoista leluista. Me kun yritetään pitää lelut minimissä. Se syntyi kun aloin virkkaamaan sattumanvaraista pyöreähköä muotoa. Kun muoto alkoi hahmottua, tungin sisään vanua ja päättelin kun tuntui siltä. Tein tyypille silmät langalla ommellen ja nyt kaveri nököttää Moonan huoneessa odottamassa nimeä. Päärynämies? Pisarakaveri? Barbababan sukulainen?

Ruokaohjesivut on revitty Kidd.O -lehdestä. Innostuin niistä kovasti. Todellakin aion tehdä Moonalle bataattimuussia. Vaikkakin tavallaanhan se syö sitä jo nyt - ilman mausteita vaan :)

I made this little bib for my friend's new baby as a babyshower present. The model is from a book called What to knit when you're expecting by Nikki Van De Car. The pear shaped thing is also something I've made already a while ago. That model is my own.  I just started crocheting and this is what I ended up with :) Funny little thing.

6 comments:

 1. Kivan simppeli ja silti hurmaava tuo tyyppi! Asiasta vähemmän tietävälle (mulle!) menee myös ihan Barbabasta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo sama - mullekin kaikki möykyt on yksiä barbababoja :)

   Delete
  2. Hieno lappu tuli! Ja keittiö näyttää myös viihtyisältä! :)

   Delete
 2. Kiitos lapusta, ihana on - söpöjä pikku villiksiä ja kaikkea muuta ihanaa unohtamatta! <3

  t. Minna

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails