Wednesday 9 April 2014

Poster/Art issues.


Viime lauantaina oli sisustusbloggaajien kirppis Helsingissä Torikortteleissa. Kun mä saavuin paikalle kymmentä vaille kymmenen niin jonoa oli tämän verran. Ovien avauduttua tungosta ja shoppailumeininkiä riitti. Varmasti moni löysi itselleen jotain uutta ja kivaa - ja todennäköisesti pikkurahalla. Itse löysin Moonalle pari ruokalappua, toisen Bambulan Nakun pöydästä ja toisen Muita ihania Tiinalta. Voin vaikka vilauttaa niitä ihan erikseen jokunen kerta. Sisustusmielessä löytyi printtejä. Aivan ihania kortteja ja yksi juliste Kanelimaan Hanna-Riikalta ja tuo seinällä killuva graafinen pastellisävyinen juliste Weekday Carnivalin Riikalta. Ostin toisenkin hieman erilaisen, mutta se on vaihtisvarastossa kun joskus haluaa vaihtaa :) Nuita julisteita ei taida olla myynnissä muualla tällä hetkellä, mutta RK Designin muita julisteita voipi ostaa täältä. Kanelimaan kaupan löydät täältä. Ostamiani Kanelimaan kortteja ja julistetta vilauttelen paremmin piakkoin. Yksi kortti pääsi jo tuolle olkkarin seinällekin, mutta näkyy kuvissa toooosi huonosti. En osaa valokuvata kun valoa tulee sivusta ja takaa ja kääk, tuli liikavaloisuusongelma kuvatessa ja heijastuksia tuli sieltä sun täältä. Koitan opetella. Bare with me.

Ostin myös aivan ihastuttavia käsin maalattuja kortteja Cosy Home -blogin Saijalta! Niistä kuvia vilahtaa Saijan työhuone postauksessa täällä näin. Mä voisin muuttaa tuonne työhuoneelle, se on niin ihanan rento ja inspiroiva ja värikäs ja aaah. Värejä ja maaleja ja pensseleitä! Minussa asuu salainen pieni maalausintoilija. Sainpa joskus aikoinaan koulussa stipendinkin ja kuvismaikat kehottelivat hakeutumaan sen pariin opiskelemaan, mutta elämä vei digimaailmaan ja maalaushommat jäi. Mutta edelleen rakkaus maaleja ja pensseleitä kohtaan on olemassa. Tätä nykyä käytän enemmän aikaani vesivärinappien hypistelyyn ja muiden maalaustöiden ihasteluun :)

Think less, live more taulu on kuitenkin ihan omaa käsialaa. Kaivoin siveltimet ja pensselit ja vehkeet sunnuntaina esiin ja maalailin tovin ja tää on yksi tuotos. Se se vasta on terapeuttista puuhaa näin pieneissä erissä ja sen kummemmin ajattelematta. Siinä samalla syntyi myös tuo tauluasetelman oikean yläkulman musta-valko-persikka värinen taulu. Idealla sutii vaan menemään. Sitä vilauttelinkin jo Facebookin puolella sen syntyvaiheessa.

Kääntelin yksi päivä tässä olohuoneen huonekaluja ympäri. Tähän uuteen järjestykseen päädyin. Ja kun sain vielä hankittua noita uusia julisteita ja laitettua ne iskän avuin seinällekin niin johan tuli kertaheitolla uudistusta. Me likey. Purkkanainen juliste on hankittu Society6:sta. Ja siitäkin pidän erityisen paljon.

P.S. Ihan joku päivä tässä selvitän nuo kirjahyllyn vahvarien, levysoittimien yms. johdot. Oikeesti.
P.P.S. Tuo alimmassa kuvassa oleva turkoosi möykky on meidän Moona kääntymässä mahalleen :)


I moved furniture around in our living room. This is how it looks now. There's also new prints and posters on the wall. Think less, live more is a little art I made myself. Bubblegum lady is from Society6 and the geometric poster I bought from Weekday Carnival blog's Riikka at a local blogger's fleamarket happening last weekend.  

4 comments:

 1. Ihana "möykky", purkkaprintti minunkin suosikkini. Täällä blogissasi niin kaunis:). T uusi lukija

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana huone! Tosi kauniita julisteita!

  ReplyDelete
 3. Looks great. Love posters, specially the one you made. Inspiring words.

  ReplyDelete
 4. Kivoja printtejä ja julisteita!
  Mikä tuo teidän oh:n matto on? Aivan ihana!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails