Wednesday 16 April 2014

Easy easter!


Meillä ei oikeastaan ole mitään muita pääsiäisperinteitä kuin että otetaan rennosti. Mites teillä? Lähdetään ekaa kertaa mökille talven jälkeen ja ollaan perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. En tykkää Kindereistä, mutta mämmiä aion vetää.

Viime sunnuntaina meidän ovella kävi mitä suloisimmat virpojat! Meidän hoodeilla ei ole pariin viime vuoteen käynyt virpojia joten en varautunut pääsiäisherkuilla tänä vuonna. Mutta hetipä pari löysi tiensä meidän oven taa. Siinä äimäillessäni, että ei apuva ei ole suklaamunia toinen pikkunoita tokaisa "voi antaa myös kolikon!" ja siitäkös pikkunoidat vasta riemastuivat kun saivat eurot käteensä ;) Ja kyllä kannatti maksaa, saatiin ihanat pääsiäiskoristeet keittiöön!

Kuvissa näkyvä ruokalappu on Bambulan Nakun käsialaa. Ostin sen häneltä sisustusbloggaajien kirppikseltä. Sekin vallan sopii pääsiäiskoristeiden kanssa :)

Ihanaa iisiä pääsiäistä ihanat! Naatiskelkaa vapaista!

What are you gonna do this Easter? I'm gonna spend time with friends, relatives and family. Not eat a lot of treats, - but a little. Take it easy!

8 comments:

 1. Ihania kuvia. Täällä meilläpäin Keski-Pohjanmaalla virvotaan vasta tänä lauantaina.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ompas jännää että on eri päivä - vallan kultturieroja eri osilla suomea ;)

   Delete
 2. Moikka! Vähän näin viiveellä tulin moikkailemaan ja kiittämään, että oli niin kiva nähdä Indiedaysin kemuissa! Siinähän tuli pienessä ajassa juteltua synnytyksistä lasten nimiin, joskus sitä vaan synkkaa nopeasti :D Kaunis kotisi ja blogisi syöksyy samantien lukulistalleni.

  Ihanaa pääsiäistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Joo hei olipa todellakin kiva jutustella tovi! Edettiin nopeasti noihin aiheisiin ;) Toivottavasti nähdään taas muuallakin kuin blogisfääreissä :)

   Delete
 3. Moikka, mistä mahtavat olla nuo värikkäät kynttilänjalat? Kiitti! t. Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikku! Ne on ihan Ikeasta - eikä maksanu juur mitään! :)

   Delete
 4. Täällä varauduttiin monella suklaamunapussilla virpojiin, mutta sitten ei tullutkaan ketään :/ Menipäs nekin herkut omaan napaan:) Blogissani olisi haaste sinulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siksi kannattaiskin aina ostaa reilusti suklaamunia virpojia varten - että jää varmasti itellekin ;) Uuuu, kiitos haasteesta, tulen kurkkimaan!

   Delete

Related Posts with Thumbnails