Thursday 3 April 2014

Happy times.


Voijjjjetttttä! Mä saan aina superinspiskohtauksia kun näen muiden ihania koteja. Tällainen tapahtui taas viime viikonloppuna kun kävin ystävän siskon luona. Siellä vietettiin ystävän ihastuttavia ja lämminhenkisiä ylläribabyshowereita + 30-kymppisiä. Olen aina tiennyt että talon emo on käsillätekijä ja luova ihminen, mutta koti kyllä silti yllätti superihanuudellaan. Heillä oli valoisaa, kotoisaa, valkoista, mutta silti samalla värikästä, siistiä, muttei liian kliinistä, kaunista hempukkaa, muttei liian romanttista. Erityisesti haluaisin korostaa muutamaa tuunausta, josta voipi kuka tahansa tehdä oman versionsa: 1) liikkis Marimekko Siirtolapuutarha henkinen purnukka, missä sojottaa aterimet, johon siis piirretty nuo kuviot tussilla, 2) seinäkollaasi, jossa lautasta, isovanhempien valokuvaa, itse tehtyä taulusta, peiliä jne, 3) vanhasta kehyksestä ja marmorikuosisesta kontaktimuovista tuunattu ilmoitustaulu ja 4) valkoiseen maaliin dipatut pyykkipojat.  Kiitos K, että sain kuvailla teidän kotona ja kiitos kaikille osallistujille! Pöytä notkui herkkuja ja tunnelma oli välitön ja lämmin! Oli ihana nähdä kaikkia!

These pictures are from my friend's sister's home. We had a surprise babyshower/30th birthday party for my friend. I love this home and the party was also so nice - warm and cozy feeling all the way through. 

14 comments:

 1. Voi miten ihana koti! Rakastan tuollaista arkista kekseliäisyyttä. Wau! Lisää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Arkinen kekseliäisyys on hyvä sanonta!

   Delete
 2. Iskipä kyllä tosi lujaa kyseisen kodin sisustus, mieletön tunnelma! Ja aivan ihanat herkkupöydät, tässähän välittyi itsellekin juhlaolo tuollaisista tarjoiluista :)

  - Eppu

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herkkupöytä suorastaan notkui joten vähemmästäkin välittyy juhlafiilis :)

   Delete
 3. Aivan ihania kuvia ja kaunis valoisa koti! Ja supersöpö tuo itse tehty pallokuvioinen maljakko!

  ReplyDelete
 4. Voi, meidän ihanat mummi ja vaarikin päässeet blogiin.. :') kauniita kuvia! Se on sellanen tuunaaja toi mun siskosein..:) synttärisankari ja masuasukki kiittävät vielä kerran kaikkia ihanista juhlista ja supereista lahjoista! <3 <3

  t. Minna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä vaan kuule :) Kiva kun tykkäsit <3

   Delete
 5. Pitääkin pistää korva taa ihana pyykkinarubabyshoweridis! Sellaiset pitääkin tässä kohta jo järjestää ystävälle! Mahtavaa idearikkautta ja huipputykkäys taululle "I am not weird, I am limited edition" ;) Tuon vois vaikka laittaa peiliin!

  http://kotiani.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä jos tuli joku idis mitä voit käyttää! Mäkin ihastuin tohon tekstiin :)

   Delete
 6. Inspiroivia kuvia, tosi kaunis ja persoonallisen tyylikäs koti! :) Ja kivoja, hauskoja yksityiskohtia.

  ReplyDelete
 7. Ihana Taru! <3 Kiitos! <3 Ja kiitos vielä juhlijoille! T. Kati

  ReplyDelete
 8. Mahtava tuo seinällä oleva kollaasi peilistä, tauluista ja lautasesta. Muutenkin teillä on mahtavan persoonallinen koti. Jäänpä seuraamaan!

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails