Thursday 9 January 2014

Lemon & Iris.


 Happy ligths valosarja on ollut mulla himotuimmat -listalla jo tovin, mutta jostain syystä en ole saanut niitä aikaiseksi hankittua (liian vaikea päätös valita väriyhdistelmä). Nyt kuitenkin paikallisessa sisustusliikkeessä oli valosarja nimeltään Iris Lights ja semmoinen tulikin meille sitten kotiin. Ihan samanlaiselta vaikuttaa kuin nuo happyt. Tuo harmaa-valko-musta setti tuntui oikein kivalta. Menee sitten minkä vaan värivillityksen kanssa, jonka saan. Tässä kämpässä onkin ollut jo musta-valko-pinkki, musta-valko-keltainen ja viimeisimpänä musta-valko-roosa kausi. Ja keittiön puolella siinä olkkarin kanssa samassa tilassa jyllää edelleen ne pastellit. TV-seinämä on saanut myös taulut seinälle. Tuo ihis Darling Clementinen Lemon juliste on lahja ihiksiltä työtovereilta. Kiitos naiset, valinta oli aivan nappi!

Mulla on ympärivuotinen joululahjalista Pinterestissä, eli mun wish list. Ja sitten mulla on siellä upouusi boardi nimeltänsä 'I've got it', koska välillä on ihana pysähtyä oikein erikseen ihastelemaan sitä mitä jo on ja mitä ihanaa mitä on halunnut on saanut. Ei aina tarvitse ostaa uutta, nautitaan olevistakin täysillä. Tosin tota wishlistiä katsellessa oli ihan pakko pistää tää tilaukseen ;) Olenhan sentään kova Dirty Dancing ja virkkausfani. Kassia odotellessa...

I've wanted a Happy ligths set for a while now, but haven't gotten round to get one. Now I found something called Iris Lights in a local interior design store and got them and I really like them. Our TV wall has also gotten some art on it. The lovely Darling Clementinen Lemon poster is a gift from my co-workers. I love it!

I've got a year-round christmas wish list on Pinterest and my latest board there is called 'I've got it'. It's also nice to look at things you have instead of always looking at things you want want want.  But whilst looking at the wish list, I just had to make an order for this ;) I just love Dirty dancing and crocheting!

8 comments:

 1. Ihana kassi :D ihania muistoja, edelleen yks parhaita kokemuksia elämässä Lontoo ja dirty dancing! <3 mäkin oon himoinnut happy lightseja mut hinta on vähän estelly.. Paljonko noi oli? Mulla on nyt himoa hillitsemässä k-raudan vähän (itseasiassa hyvin vähän..xD) samantapaiset,hintaa niillä oli about 15€... :)
  t. Minna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iris lightsit makso 30e 20 pallon sarja eli varmaan aika sama kuin ne happyt. Ja joo Dirty Dancing Lontoossa oli super!!!

   Delete
 2. Tuo pallojen väriyhdistelmä on kyllä todella kiva! Itsekin olen noita palloja pari vuotta katsellut sillä silmällä, mutta vielä olen onnistunut hillitsemään ostohaluni. Ovat siis siellä omalla wish listillä edelleen, mutta josko ensi talveksi..(:

  ReplyDelete
 3. Tuollaisen pallovalosarjan voisin minäkin ostaa...kaunis!

  ReplyDelete
 4. Kivan näköinen blogi, pitääpä alkaa seuraileen 550 lukijana ;)

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails