Monday 20 January 2014

A winter's day.


Nyt se talvi tuli! On lunta ja pakkasta ja ihanan valoisaa ja kirkasta suorastaan. Meidän kotona takka pauhaa päällä iloisesti näillä keleillä ja pitää lämpöä tuvassa mukavasti. Tuikkujakin poltellaan ahkerasti läpi päivän kun kotosalla ollaan ja osa kynttilöistä on päässyt palamaan ihan tappiin asti. Kynttiläkaupoille siis! Takkana meillä on tuo kermakakku. Sille olisi tarkoitus tehdä jotain joskus. Katellaan sitä sitten.

6 comments:

 1. Eksyin blogiisi ja luulin noiden ekojen kuvien perusteella että nyt ollaan jossain ulkomaansuunnilla, lehtikorin "this" ja "do" -sanat vielä lisäsivät vaikutelmaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mulla on hassu tapa kirjoittaa suomeksi, mutta pitää muut yleistekstit on englanniksi... Jotain perua ulkomaan ajoilta ilmeisesti - menee tällaiseksi sekametelesopaksi ;)

   Delete
 2. Siis tuo takka tekee sen jutun tuohon tilaan, vaikka nimitätkin sitä kermakakuksi. Ehkä se myös lisää tuota Riikan mainitsemaa ulkomaalaisvaikutelmaa. :) Ei paha ollenkaan, vaan kiva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivasti sanottu :) Se tosiaan on niin hallitseva, että väkisinkin muokkaa tilaa.

   Delete
 3. Kivan näköistä minunkin mielestäni - myös takka. Minä vain kylmin jaloin haaveilen omasta takasta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se takka on tämmöisinä pakkaspäivinä tosi arvokas asia - toivottavasti saat takan joku kaunis päivä jalkoja lämmittämään! :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails