Tuesday 28 January 2014

Baby room / work space.Kun muutimme tähän taloon, meidän pikkuvauvasta ei ollut silloin tietoakaan ja lisähuoneet jaoteltiin pelihuoneeksi ja työhuoneeksi (tosin huone toimi lähinnä varastona ensimmäiset vuodet). Nyt vauvan tultua työhuone jakaantui kahteen tarkoitukseen: työhuone kautta vauvan huone. Tämän huoneen jakomielisyyttä lisää vielä se, että minähän tykkään ihanista söpöliineistä pastellivauvajutuista yhtälailla kuin hieman graafisemmasta ja yksinkertaisemmasta tyylistä. JOTEN, meidän neidin huone (/työhuone) on sisustettu kukin nurkkaus omalla tyylillään. Pikkuinen nukkuu hempeällä pinnasänkyosastolla, parin metrin päässä hänen vaatteensa on säilötty hieman modernimpaan alueeseen ja kolmatta isoa seinää koristaa se työhuoneosio. Työhuoneosaston esittelen erikseen ettette saa totaalislaagia ;) Joku raja.

Lasten osasto koostuu mm. näistä: Marimekon ihana lasten iloinen takki on joululahja mummulta. Ballerinatossut on mun omat vanhat. Helmitaulu on 2€ löytö kierrätyskeskuksesta. Pastellinen posliinisäästöpossu on osto kirpparilta. Virkattu matto on omatekemä. Huopatossut ovat lahja miehen työkavereilta. Mama bear juliste on hankittu tämän harkinnan jälkeen. Puu-ukkeli on aleosto Pariisin Mujista parilla hassulla eurolla ja tuo ihana Moona -pöllö on ihanalta Tiinalta. Kiitos vielä kerran Tiinanen! Pöllön takana näkyvä apina pehmolelu on mun miehen ensimmäinen lelu ikuna ja sen nimi on Api. Pinnasänky on miehen siskon peruja, jonka vain maalasin valkoiseksi. Ja vilahteleepa siellä itse virkattu palloviirikin pinniksen kyljessä.

This is our baby's room.

12 comments:

 1. Tosi kaunista ja monta ihanaa juttua! Tykkään tuosta puunväristä yhdistettynä mv-tapettiin. Meillä on työhuoneessa sama tapetti, mutta harmaana. Samaten huopikkaat on i-han paras juttu, mitä on! Ja niin se menee elämässä, että työhuone/lastenhuone -jako kuuuu asiaan. Niin meilläkin aloitettiin. Eihän ne vauvat vielä paljoa tilaa tarvi (mutta ne vauvan tavarat ehkä tarvii)

  -Paula

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo tapetti harmaana olisi varmasti hieman rauhallisempi - tuo meinaa välillä pomppia silmille ;) Ja huopikkaiden käyttöönottoa odotetaan kovasti, nyt toimivat vielä koristeena. Juu ja tokihan kaikki vielä mahtuu samaan tilaan - varsinkin kun vauva ei edes vielä nuku tuolla huoneessa - siellä vaan on tosiaan sen tavaroita ;)

   Delete
 2. Oi että! tuo puunväri ja mv-seinä on ihana! meillä on tuo sama lipasto sinä kapeampana versiona ja se on ihana noin puisena, mutta mietitytttää vaan miten se sitten kärsii jos sitä ei käsittele. Ois vaan niin ihana tuommosena puunvärisenä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hei meillä on työn alla pohdinta, että maalataanko vai käsitelläänkö jollain lakalla. Kerro jotain vinkkejä jos päädytte johonkin :)

   Delete
  2. Juu, samoin, hyviä vinkkejä otetaan vastaa :) Muuten, tuo ihana vauvan paita/mekko siinä lipaston päällä, mistäs se on? Ihan kuin oisin just tuommosia nähnyt jossain mutta ei nyt tule mieleen että missä :D

   Delete
  3. Paituli on Etsystä kaupasta nimeltä Swallosw's return: https://www.etsy.com/listing/130573612/girls-cotton-blouse-with-striped-detail?ref=listing-shop-header-1

   Delete
 3. Tosi ihania juttuja ja miten nättiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihih - jotenkin tuo sekamelska ehkä jopa toimii ;)

   Delete
 4. No eipä ole ollut minulla lapsuudessa lähimainkaan näin tyylikästä huonetta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä tainnut sillon joskus aiemmin olla sisustaminen ylipäätään niin in ;)

   Delete

Related Posts with Thumbnails