Thursday 30 January 2014

Lighter & airier.


Meidän String -hylly sai kevätilmeen tässä männäpäivinä. Kepeämpää ja ilmavampaa meininkiä. Lontoo juliste on Mokosta, tähtireikäinen tuikkukuppi on kirpputorilta 20 sentin ostos, virkattu kori omatekemä, lasiputelit kirppareilta, Riffle Paperssin lasinaluset äitiltä joululahja ja vaahteranlehden mallinen vaahterasiirappi on Kanadan tuliaisia miehen veljen avokilta. Maanittelin muuten tuossa syksyllä vielä, että minä en siihen marmorihommaan kyllä aio retkahtaa, koska sain siitä yliannostuksen lapsena kotona. Oli niitä kynttiläjuttuja ja sellainen hieno pyörivä tarjotin systeemi ja vaikka mitä. Mutta tarpeeksi monta kertaa kun niitä tuli kirppareilla vastaan tyyliin kymmenen sentin hintaan niin yksi semmoinen oli jokunen aika sitten pakko kotiuttaa. Yksi on hyvä, se riittää. Mikä teidän suhde on tuohon marmorikuvioon? Pystyykö tykkäämään?

Our String shelf got a new look. It's lighter and airier then before. 

6 comments:

 1. Voi miten kaunis hylly, eniten ihastuin tohon Lontoo julisteeseen. Ihanan keväiseltä näyttää!

  ReplyDelete
 2. Kaunista ja harmonista! Hyllyt kaipaisi kevätilmettä täälläkin, kun kaikki on niin täyteen tungettu. :) Vähän sama suhde marmoriin...en ole kyllä kotiuttanut mitään, vaikka äidillä olisi vaikka minkälaista marmorikuppia-ja kippoa, joista varmasti mielellään luopuisi. Hassua kyllä, marmori näyttää silmääni kauniilta, vaikka en ole siitä koskaan aiemmin piitannut. Jännää aivopesua, johon vain suistuu mukaan. :D Mutta toisaalta mahtavaa löytää uusia juttuja ja nähdä vanhat asiat uudessa valossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin on tapana tunkea kaikki hyllyt ja tasot ja pinnat täyteen kamaa - sitä vaan kertyy... No näinpä - on ilo löytää jokin vanha juttu uusin silmin, vaikkakin tämän kanssa jouduin vähän taistelemaan vastaan ;)

   Delete
 3. Ihana juliste! Heti oli pakko käydä Mokon sivuilla katsomassa ja apua, miten se Amsterdam-juliste huutaa päästä meidän seinälle... Vaarallista tämä blogien lukeminen ;) Rifle Paperssilta voisin muutenkin ottaa aina kaiken. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hei niinpä - Rifle Paperssilta voisi ottaa mitä vaan...

   Delete

Related Posts with Thumbnails