Wednesday 22 January 2014

Baby bodysuit DIY.Eräs päivä sain älynväläyksen tuunata Moonan perusbodyja hiukan kiinnostavimmiksi. Tällä kertaa idea oli parempi kuin käytäntö, koska vaikka nappibodystä tuli tosi hauska, se ei ole mitenkään järin kätevä käytännössä. Jos vauvan laittaa mahalleen napit painavat ja onhan siinä se nappien irtoamisvaarakin. Eli tuohon yhteen kertaan on jäänyt tämän bodyn käyttö. Tuotekehittelyä on kuitenkin ilmassa! Puolimatkassa blogin Jennillä oli käynyt sama älynväläys ja hänkin oli tuunannut perusbodyja :)

P.S. Nyt kaikki näkee, että meillä ei silitetä lakanoita ;)

I put buttons on a basic H&M baby bodysuit to get it a little funk. It turned out quite nice looking, but it's not so handy in use as the buttons press on the baby if you put her on her stomach. 

8 comments:

 1. Silittääkö joku lakanansa? Ei meillä ainakaan :D Kiva piristys nuo napit, mutta kieltämättä hiukka epäkäytännölliset. Oisko ihan ohuet napit paremmat kuin kohonapit? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Uuuh, ihanaa, että muutkaan ei silitä :) Joo jotkut ohuemmat napit vois toimia!

   Delete
 2. Oo, se on hieno!! :) Ja noi Moonan pöksyt on somat. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on ihan ekat housut mitkä ostin Moonalle ja tykkään niistä niin, että pidän niitä sillä vieläkin vaikka ne alkaa olla jo aika pienet ;)

   Delete
 3. Ihana väriyhdistelmä! Onnistuisikohan kangasväreillä saamaan jotain napin näköisiä palleroita? Tosin tummaan vaatteeseen vaalean värin saaminen voi olla haastavaa, hmm. Mutta ehdottomasti tuotekehittelyn arvoinen idea, näyttää niin hyvältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kangasvärit olikin mulla juuri mielessä! On vielä pari hyvää vaaleaa bodyä tällaiseen tarkoitukseen joten niihin saisi vaikka mitä värejä kyhäiltyä.

   Delete
 4. Ite mietin myös kangasvärejä ja ihan kankaita. Joku paksumpi värikäs frotee tai teddy-kangas vois olla myös kiva. Tai ehkä jopa tekonahka. Silloin "napit" ois myös vähän koholla.

  ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails