Wednesday 1 May 2013

New things in the spring.


Vihdoin meillä on olohuoneen seinillä jotain! Nimittäin tuo uusi taulu. Olen siitä kovin kovin onnellinen - se oli nappivalinta. Se on Moderna Museetista Yoko Onon A poem to read with a magnifying glass. Sen kaveriksi tulee vielä jotain, mutta mitä - sitä en vielä tiedä. Ehkä joku väriä sisältävä taulu tai juliste tai jotain. Kahtotaan. Tuo seinille laittaminen on ollut mielessä tosi kauan ja se vaan venyi ja venyi, koska on niiiiiin vaikea päättää mitä haluaa. Otan tästä eteenpäin ehkä vähän rennomman otteen valintoihin. Fiiliksen mukaan enkä mieti niin paljoa. Tehtiin sillä lailla viimeisimmänkin hankkeen kanssa: hylly levysoittimelle olohuoneeseen. Ja hyvin toimii. Siitä lisää ihan piakkoin.

Yksi toinenkin uutuus kotona on sattumoisin Ruotsin maalta hankittua; tuo iso tarjotin on PUBin R.O.O.M.ista ostettu pari viikkoa takaperin Ruotsin reissulla. Olen viime aikoina ahminut tavallista enemmän hedelmiä joten se toimii nyt hedelmävatina alkuun, vaikka päätarkoitus hankkiessa olikin eväiden kuskaus keittiöstä pelihuoneeseen leffailtoina ;)

Tuleeko teilläkin keväällä himo hankkia uutta kotiin?

2 comments:

  1. Voi vitsi, tarvin tuon saman asenteen. Välillä löydän sen ja joka kerta inspiraatioiden jälkeen olen tyytyväinen, että naulat ovat löytäneet seinään ja tavarat paikoilleen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know - se asenne ja käyttäytymismalli tulee ja menee ;)

      Delete

Related Posts with Thumbnails