Monday 6 May 2013

We at the hotel, motel!

 

Viikonlopun synttärihulinan välissä ystäväpariskunta tuli kylään ja vietettiin leppoisa ilta lautapelien parissa. Yleensä meidän porukoissa tykätään erilaisista strategiapeleistä eikä niinkään peruslautapeleistä kuten vaikka Monopoly tai Trivial Pursuit. Mutta jotkut legendat kuten vanha kunnon Hotellipeli on ihan parhautta aika ajoin! Mulla ei mennyt kovin vahvasti, sain vain Boomerangin, mutta onnistuin silti sinnittelemään pelissä yllättävän kauan ;)

Nuo uudet sini-valkoiset mukit on tuliainen parin viikon takaa Tukholman reissulta.

6 comments:

 1. Ihana tunnelma kuvissa! Muistatko mitä maalia on käytetty jakkaran maalaamiseen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jakkara oli valmiiksi maalattu kun ostin sen kierrätyskeskuksesta eli en valitettavasti osaa sanoa mikä maali on ollut kyseessä.

   Delete
 2. Ihana tuo jakkara, tosi nätti! :)

  Meillä ollaan kans miehen kanssa enemmän näiden saksalaistyylisten pelien perään kuin perinteisten "heitänpä noppaa ja kierrän tätä rinkiä". ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jakkara on löytö kierrätyskeskuksesta :) Joo heitä noppaa ja liiku eteenpäin pelit on kyllä jotain ihan muuta kuin vaikka Carcassonne tai Agricola!

   Delete
 3. Oi onpas mennyt jo melko kauan aikaa siitä kun viimeksi ollaan kotosalla pelailtu. Ehkä taas jossain välissä ehditään elvyttää sitäkin hauskaa puuhaa. Ja tuo Hotelli-peli on niin loistava :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hotellipeli on tosiaan aivan paras! Kyllä nuo peli-illat vaan kummasti tuo piristystä :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails