Sunday 26 May 2013

Kiila.


Lahjakkaat ihmiset ovat niin inspiroivia. Tiedättekö, ne sellaiset oikein taitavat siinä mitä tekee? Mulla on onni tuntea paljon ihania lahjakkaita ja taitavia ihmisiä. Yksi heistä on nainen Formen sisustustyynyjen takana ja vihdoin hankin itsellenikin yhden Formen uusista sisustustyynyistä. Oli todella vaikea päättää minkä mallin ja väriyhdistelmän ottaisi tyynyvalikoimasta, mutta päädyin loppujen lopuksi Kiila -malliin kelta-valko-harmaana. Nuo napsaisemani kuvat meidän kämpiltä ei oikein tee oikeutta tuolle tyynylle - on se niin kaunis! Siksipä lisäsin yhden Formenkin tyynykuvan mukaan väliin. Kauniit hyvän mielen tavarat ja esineet tuo juuri sen koti fiiliksen, eikö? Eilenkin kun tultiin mökiltä kotiin illalla, nousi hymy huulille kun istahti sohvalle ja lepuutti siinä hetken tyyny kainalossa :)

10 comments:

 1. Voi, näyttää ihanalta. Siis ihan tuossa teidän sohvallakin! Paljon inspiroivampi kuva kuin tuo pelkästä tyynystä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä noita Formen tyynyjä - ovat tosi laadukkaita ja piristää kivasti varmasti mitä tahansa huonetta!

   Delete
 2. Hieno tyyny! Ja teillä on niin ihanan ja houkuttelevan näköistä, että hyvin tekee kuvat oikeutta tyynylle!

  ReplyDelete
 3. Tykkään tosi paljon tuosta tyynystä ja kiva jos näyttää muidenkin mielestä kivalle :)

  ReplyDelete
 4. Onpa kaunis tyyny ja kivannäköinen olkkari sulla :)
  /Siru

  ReplyDelete
 5. Hieno kaiutin! Minkä merkkinen se on? Meillä on ostoslistalla tietokoneen kaiuttimet ja tuollaiset kehtaisi hyvin laittaa olohuoneeseenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne kaiuttimet on merkkiä Ord audio ja nuo tosiaan kehtaa laittaa esillekin eikä vie paljoa tilaa - ja äänikin tulee kivasti!

   Delete

Related Posts with Thumbnails