Wednesday 24 April 2013

Cape gooseberry and stuff.


Sillä välin kun en ole ollut täällä meillä on puuhasteltu iskän avuin (taas) keittiön seinälle pari avohyllyä. Hyllyt tuli tarpeeseen. Meikäläisen tapaisella tavaranhaalijalla pitää olla niitä outletteja mihin tunkea sitä tavaraa. Nämä kaikki tavarat mitä on nyt tuossa hyllyllä on vaan nostettu keittiön tasoilta ilman sen kummempia suunnittelematta. Joku kaunis päivä voisi vaikka ihan miettiä mitä sinne laittaisi ja miten ne asettelisi. Mikä tärkeintä, hylly on käytännöllinen ja toimii superisti. D-vitamiinit ja myslit on helppo napata siitä kun niitä kuitenkin (melkein) joka päivä ottaa.

Hyllyilottelun lisäksi makkarissa ja työhuoneessa on saatu asioita eteenpäin ja olkkarin seinilläkin on jo jotain! Lupaan näyttää niistäkin edistysaskeleiden tuloksia piakkoin!

Huomasin kaupassa tässä jotain päiviä sitten, että ananaskirsikat oli melko edullisia (suhteessa). Otin rasiallisen meillekin - vedin rasian melkein kerralla - miekkoselle ei maistunut kirpeyden takia kuin muutama hassu. Minä kyllä dippailin osan sokeriin ;) Mutta tykkään yleisestikin kirpeähköistä ja happamistakin jutuista joten kyllä nämä mulle uppoaa. Edellisen kerran söin näitä varmaan joskus kun asuin vielä kotona... Muutoin tän kevään hedelmä on ollut mulle ehdottomasti kiivi. Sitä on tullut vedettyä laatikkotolkulla joka viikko. Kohta muutun vihreäksi ja naamassa alkaa kasvaa mustia siemeniä. Mikä on ollut teidän tämän kevään lempparihedelmä?

2 comments:

  1. Toivottavasti et pahastu että pinnasin kuvasi (lähteen kera toki) talteen, itsekin kun tarvisin kipeästi samanlaista lisätilaa keittiöön... :D Ai niin ja ananaskirsikat, nam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem! Saapi pinnailla! :) Tuollaien lisätila tekee kyllä gutaa!

      Delete

Related Posts with Thumbnails