Wednesday 22 May 2013

Bedroom enhancement.


Olen vihjaillut tässä kevään mittaan, että makuuhuoneessammekin on tehty pientä ehostusta. Enkä huijannut, vaan tässäpä jotain pientä näytille! Tämän laajempaa kuvakulmaa tosin ei voi vielä ottaa, koska toinen seinä on vielä tekemättä. Sängynpäädyn puoleisesta seinästä revittiin vanha kukkatapetti pois, maalattiin se (kiviseinä kun on niin maalaus oli fiksuinta), kiinteän vaatekaapin rumat ovet otettiin pois, teetettiin kulmassa olevaan outoon koloon kaapin jatkeeksi hyllyjä ja laitettiin seinästä kaapin toiseen reunaan asti ulottuva verhotanko ja ripustettiin Ikean valmisverho vaatekaapin oviksi.

Vaatekaapin kohtaloa mietittiin syvään ja hartaasti. Teki mieli repiä se ruma iso rotisko kokonaan pois, mutta teimme sen jo yhdessä huoneessa tässä kämpässä ja sen alta paljastui, että siellä ei ole parkettia alla.  Koska emme halunneet enempää paikattavia reikiä lattiaan, päätimme pitää kaapin paikoillaan ja tehdä tällaisen tähän tilaan sopivan täsmäratkaisun. Selvitimme myös muiden valmiskaappien sijoitusta nykyisen tilalle, mutta mikään valmisratkaisu ei olisi sopinut tähän tilaan ja ratkaissut tuota kulmakolo ongelmaa. Eli iskän avulla itse kyhätty ratkaisu osoittautui jälleen kerran parhaaksi vaihtoehdoksi.

Tuo kultaisissa kehyksissä oleva pikkutaulu on yhden kaukaisen taiteilija sukulaisnaisen tekemä ja sain sen lahjaksi kun olin n. 14-vuotias. Muistan kuinka otettu olin tästä ekasta omasta taulusta - ja olen otettu edelleen. Se on yksi mun aarteista.


2 comments:

  1. Näyttää hyvältä, oikein onnistunut muutos! Tyyny on ihana, ootko itse tehnyt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tyyny on ihan kirpparilta ostettu eli en ole itse tehnyt :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails