Saturday 11 May 2013

Brunch.


Palaan ajatuksissa ja kuvissa helatorstain brunssiin ystävien kanssa. Parhaitten ystävien kanssa, joiden seura tekee aina iloiseksi. Oli aurinkoinen päivä, ystävän ihanasti valmistama brunssi ja rento tunnelma - ja ystävän ihana uusi koti! Mikäs sen parempaa? Napsasin muutaman kuvankin. Oli virkistävää kuvata eri ympäristössä kuin kotona. Tuossa kämpässä on fengshuit ja kaikki mahdollinen kohdillaan - ihanasti valoa, tilaa ja kauniita yksityiskohtia ja esineitä nätissä symbioosissa. Kivasti yhdistettynä vanhaa ja uutta, itse tehtyä ja valmiiksi ostettua. Olen aina tykännyt tämän ystävän sisustusmausta - kovin kotoisaa ja kekseliästä. Ja hei, mä haluun varastaa noi ystävän miekkoselleen tekemät villasukat - niin ovat herkut! Viemisiksi vietiin punoskassillinen yrttejä, jääteemaustepusseja, pellavapyyhe ja virkattu pannunalunen. Pitkästä aikaa virkkasinkin jotain! Pannunalunen valmistui paksusta kuteesta parissa kymmenessä minsassa ja herätteli taas virkkausintoa tähän daamiin.

13 comments:

 1. Replies
  1. Tämän ystävän koti on todella ihana :)

   Delete
 2. Oijoi, miten kaunista! Inspiroivia kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näitä kuvia oli tosi kiva saada jakaa - on niin kaunis koti!

   Delete
 3. Ihanan näköistä ja wau mikä koti! Ihastuin erityisesti tuohon keltavalkoiseen mattoon ihan täysillä. :)

  Mahtavat viemiset, hyötylahjat ovat parhaita! Mistä punoskassi mahtaa olla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuo matto on todella kaunis! Itsekin ihastuin siihen nyt kun sen näki livenä - aloin jo pohtia, että josko se sopisi meillekin :) Punoskassi on mokosta: http://www.moko.fi/kauppa/tuote/asusteet-ja-korut/733279301472/punoskassi

   Delete
 4. Lovely pictures, love those shocks...and the brunch really looks so yummy....

  ReplyDelete
  Replies
  1. The socks are beautifull! My friend is really talented!

   Delete
 5. Ihanan ja kodikkaan näköistä! Pitää ehdottaa joku viikonloppu ystävillekin brunssia, niitä tulee pidettyä aivan liian harvoin.

  Mistä nuo jääteemaustepussit ovat? (ovat varmaan tuossa ihanassa purkissa?)kuulostavat sen verran mielenkiintoiselta että olisi testaamisen arvoisia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Brunssit ovat mahtavia ystävien kanssa hengailuhetkiä! Jääteepussit ovat Mokosta ja ovat kyllä hyviä :)

   Delete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Ystäväsi koti on ihana! Ja alkoi hymyilyttämään kun näin tuon tuoli, kassi, yrtit, tekstiili -asetelman, just sattumoisin tänä aamuna otin itse blogiin kuvan samoista elementeistä, kamat ja asettelu sentään on eri - telepatiaa tai jotain ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tuo koti on niin kaunis! Heheh, täytyy käydä tsekkaamassa sun asettelu :)

   Delete

Related Posts with Thumbnails